NFL-vihjeet: Steelers vs. Titans

NFL:n 11. viikko alkaa mielenkiintoisella AFC-konferenssin ottelulla, jossa vastakkain ovat Pittsburgh Steelers sekä Tennessee Titans.

Pittsburgh Steelers – Tennessee Titans

Valinta: Alle 44 (1.95)

Pittsburgh Steelersistä kirjoittaessa joutuu väkisinkin mainitsemaan joukkueen QB Ben Roethlisbergerin kotiotteiden verrattaisen ylivoiman herran vieraspelaamiseen nähden.

Tältä kaudelta Big Benin kotiotteista ei vielä tässä vaiheessa kautta ole kovin kattavaa otantaa, mutta tähän mennessä ainoa hyytyminen Heinzilla tapahtui Jackonville Jaguarsia vastaan. Tuon kyseisen ottelun jälkeen Roethlisberger pohtikin mediassa, että ”maybe I don’t have it anymore”.

Seuraavat neljä matsia kuitenkin indikoivat, että ehkä Benillä on vielä annettavaa, sillä Pittsburgh seilaa neljän ottelun voittoputkessa. Huomionarvoista on se, että 3/4 kyseisen runin otteluista on ollut vieraspelejä.

Steelers on yleisesti mielletty erittäin tulivoimaisen hyökkäyksen omaavaksi joukkueeksi. Edelleen joukkueen kolme B:tä, Antonio Brown, LeVeon Bell sekä Big Ben ovat yksi kovimmista kolmikoista, mutta ainoastaan heidän varaan ei Steelersiä tarvitse todellakaan laskea. Joukkueen puolustus on nimittäin rautaisen kovaa kalustoa.

Vaikuttaisi siis tässä kohti siltä, että tulevan yön kotijoukkueella on useampi palanen kohdillaan ja se tulee olemaan erittäin vaikea voitettava. Vierasjoukkue Tennessee onkin nyt tähän mennessä ylivoimaisesti kovimman haasteensa edessä.

Titansin otteluohjelma on tähän asti ollut melko helppo, joskin joukkue on napannut erittäin arvokkaat voitot Seattle Seahawksista sekä Jacksonville Jaguarsista. Tilastojen valossa Tennessee on heikompi kuin Steelers, mutta melko kevyellä marginaalilla. Puolustuksen osalta joukkueella on sujunut erityisesti juoksua vastaan.

Lyhyen valmistautumisen viikolla on usein helppoa ajatella kotijoukkueen puolesta. Steelersin ailahtelevuus ja Titansin yllätysvalmius saavat kuitenkin tasoitusvedot huonoon valoon. Sen sijaan pistetotalissa on tällä kertaa selvempää valueta.

Titans on ollut melko kehno vierasjoukkue hyökkäyksen osalta ja tätä vasten Steelersin kivikova puolustus on selvä underin merkki. Toisaalta taas Titansilla näyttäisi olevan kyky pelata hyvin juoksua vastaan, mikä auttaa Belliä vastaan pelaamisessa.

Näillä puheilla luotetaan tulevana yönä alle 44 pisteeseen, johon saamme Coolbetilta 1.95 kertoimen.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset