NFL-vihjeet: Sunday Football Week 1

Sunday Football on täällä jälleen! Seuraavat 17 viikkoa ovat NFL:n täyteisiä ja valintoja tullaan tekemään jokaiselle kierrokselle. Tänään niistä ensimmäiset!

Sunday Football: Week 1 valinnat

Buffalo Bills – New York Jets 

Valinta: Jets +8 (1.92)

Länsi-New Yorkissa startataan kausi Billsin ja Jetsin välisellä AFC Eastin sisäisellä väännöllä. Alkuun ottelu vaikuttaa kierroksen epämielenkiintoisimmalta ja vähiten kiihkeyttä herättävältä ottelulta, mutta vedonlyöntimielessä ottelu tarjoaa erinomaisen pelikohteen vierasjoukkue Jetsissä.

Alkuun todettakoon: Jets on tehnyt selväksi, että tällä kaudella lähdetään hakemaan lähinnä mahdollisimman isoa määrää tappioita ja sitä kautta ensi kesäksi ykkösvarausvuoroa draftiin. Case and point: Joukkueesta poistuivat hyökkäyksen isoimmat tähdet Eric Decker ja Brandon Marshall.

Vaikka Jets näyttää erittäin kehnolta, on sillä silti ihan hyvä D-line ja hyökkäykseen oma juoksupeli. Matt Forte ja Bilal Powell saavat varmasti runsaasti vastuuta.

Juoksemisesta puheen ollen uskon myös Billsin nojaavan reilusti juoksupeliin. LeSean McCoy tekee oman osansa Billsin hyväksi, mutta kokonaisuutena juoksupuolustaminen itseasiassa sopii Jetsille erittäin hyvin.

Mitä tulee heittopeliin, on Billsin QB Tyrod Taylor parempi pelaaja statseissa kuin todellisuudessa. Nyt herran pitäisi löytää lähes kokonaan uusittu rissusosasto, mikä ei välttämättä ihan näin alkukaudesta suju toivotulla tavalla. Taylor myös otti osumaa preseasonilla ja uskon tämän hieman rajoittavan pelaamista.

Jetsin puolella Josh McCown on luokkaa ihan ok, mutta ei sen enempää. McCownilla on historiassa yksi hyvä 3-2 stretchi ja silloin QB-koutsina oli herra Jeremy Bates, joka vastaa tällä kaudella Jetsin QB-osaston coachaamisesta. Tiny little detail, mutta Jetsin eduksi.

Odotettavissa on siis paljon juoksemista, keskinkertaista heittopeliä ja diviosioonan sisäinen arvoista loppuunasti venymistä. Ottelu siis tuskin on ”high-scoring” ja toisaalta tuskin myöskään yli yhden ”scoren” erolla ratkeava. Jets +8 toimii molempien skenaarioiden kanssa, joten lähdetään Jetsien tasoitukseen mukaan.

Muut valinnat:

Philadelphia Eagles – Washington Redskins yli 47.5 (1.88)

Cincinnati Bengals -3 (2.00)

Los Angeles Rams -4.5 (1.92)

Dallas Cowboys – New York Giants alle 47.5 (1.92)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset