NFL-vihjeet: Sunday Football Week 10

NFL:n Week 10 tarjoaa sunnuntain kierroksella melko paljon päivänselviä otteluja pareja, mutta on mukana myös muutama tasaisempikin vääntö.

Denver Broncos – New England Patriots

Valinta: New England Patriots -7.5 (2.03)

Ottelussa on klassinen mathc-up luvassa: Erittäin kova puolustus saa vastaansa erittäin kovan hyökkäyksen. Denverillä on myös yksi liigan parhaista kotieduista, jolloin on ihan perusteltua olettaa, että Denver pysyisi Patriotsin vauhdissa tässä ottelussa.

Fakta on kuitenkin se, että New Englandin puolustus on ollut viime aikoina paremmassa liekissä kuin Broncosin vastaava. Patsit ovat saaneet pidettyä aisoissa niin Los Angeles Chargersin kuin Atlanta Falconsin, kun taas Broncoja ovat hyökyttäneet Philadelphia Eagles sekä Kansas City Chiefs.

Lisäksi Patriots palaa tähän otteluun lepoviikon jälkeen, jonka myötä joukkueella on myös tuoreemmat voimat ottelun taistoihin. Sekään ei kuitenkaan anna niin suurta eroa vieraille kuin QB:eiden tasoero. Broncosin hyökkäyspeli on sanalla sanoen sekaisin, kun taas TB12 on kantanut joukkuettaan reppuselässä ja muut ovat olleet riittävällä tasolla mukana.

Uskonkin siis, että Patriotsin parantanut puolustus ei anna Broncosin sekavalle hyökkäyksellä paljoa mahdollisuuksia menestyä, kun taas Brady & co saa taotttua muutaman kerran pisteitä toiseen päätyyn. Ottelu on omissa papereissa luokkaa 10-24, jolloin 7.5 pisteen tasoitus 2.03 kertoimella on enemmän kuin pelattavissa.

Muut valinnat Week 10 osalta:

New Orleans Saints -3 (1.99 10bet)

Jacksonville Jaguars – Los Angeles Chargers alle 41 (1.92 10bet)

Aiheeseen liittyvät uutiset