NFL-vihjeet: Sunday Football Week 11

NFL:n Week 11:n sunnuntaina on tarjolla useampi tasainen ottelu. Muilta kierros näyttää vahvasti matalapisteisten otteluiden estradilta. Tämän mukaiset valinnat sunnuntaille!

Cleveland Browns – Jacksonville Jaguars

Valinta: Alle 40.5 (1.64 Unibet)

Jacksonville Jaguarsin QB Blake Bortles heitti viikon parhaan vinkin Cleveland Brownsia edustavalle kollegalleen DeShone Kizerille: Heitä palloa mahdollisimman paljon omille pelaajille. Bortles on hieman kehnossa maineessa intereidensa suhteen ja viime viikon suoritus Chargersia vastaan oli surkuhupaisaa seurattavaa ottelun loppupuolella. Ehkä tähän vinkkiin sopii siis sanonta: Do as I say, Not as I do.

Itse ottelusta tulee mitä todennäköisimmin todella vähäpisteinen vääntö. Jaguars on aivan tajuttoman kova puolustumaan heittoa, jolloin Kizerin joukoille tulee hikinen iltapäiväpuhde pärjätä tässä matchupissa. Brownsin mahdollisuus lepää siis juoksuhyökkäyksessä ja tähän asti sen kautta kulkeminen on toiminut mukavasti Jaguarsia vastaan. Jagsit ovat nimittäin päästäneet keskimäärin yli 120 jaardia maata pitkin matsia kohden.

Juoksemisesta puheenollen, Jaguars elää vahvasti Leonard Fournetten juoksujen kautta. Brownsin puolella juoksupuolustaminen on asia, jossa joukkueen voidaan sanoa onnistuvan hyvin.

Eli summa summarum, molemmat juoksee oletettavasti paljon ja tällöin kello tikittää jatkuvasti kohti seuraaavaa neljännestä. Kummankaan QB ei vakuuta ja heittopelistä tuskin tulee mitään keskinkertaista kummempaa.

Muut valinnat Week 11 osalta:

Tällä viikolla on useampi ottelu, joissa on vahvaa underin tuntua. Alla on siis kokoelma undereita tämän viikon sunnuntaille.

Green Bay Packers – Baltimore Ravens Alle 38 (1.95 Coolbet)

Houston Texans – Arizona Cardinals Alle 37.5 (1.92 Coolbet)

Miami Dolphins – Tampa Bay Buccaneers Alle 42.5 (1.93 Coolbet)

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset