NFL-vihjeet: Sunday Football Week 12

NFL:n Week 12 lähti käyntiin torstaina kolmella ottelulla ja tänään on vuorostaan luvassa sunnuntain kierros. Kierroksella on runsaasti epätasaisia otteluita.

Cincinnati Bengals – Cleveland Browns

Valinta: Alle 38.5 (1.92 10bet)

Cincinnati Bengals pääsee tänään kotiareenalleen kohtaamaan sarjan ehkäpä kaikista kehnoimman joukkueen. Cleveland Browns on nimittäin ottanut puhtaan 0-10 runin kauden alkuun ja mitä todennäköisimmin tänään tulee yhdestoista L tuohon jatkeeksi.

Bengals ei ole ollut tällä kaudella kovinkaan hyvä joukkue, joskin sen puolustus on pelannut ihan kelvollisesti läpi kauden. Erityisesti heittopuolustus on ollut Bengalsin vahvuutena. Puolustuksen heikkous puolestaan löytyy juoksun pysäyttämisestä.

Brownsin puolella puolestaan nimenomaan juoksupuolustus on ollut hyvää eikä joukkueen heittopuolustuksessakaan mitään suurempaa huolenaihetta ole ollut. Täten voidaan todeta Brownsin puolustuksen olevan melko hyvä.

Puolustuspelaaminen on siis molemmilta sujunut hyvin, mutta samaa ei voida sanoa hyökkäyksien suorittamisesta. Kumpikin joukkue löytyy heittohyökkäyksensä liigan pohjalta eikä juokseminen näytä sen paremmalta. Kotijoukkue Bengals on itse asiassa koko liigan huonoin juoksuhyökkäyksessä jaardeja/ottelu mittarilla.

Eli vastakkain ovat kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta, joiden hyökkäyksillä on runsaasti parantamisen varaa. Ennakkoon siis todella selvä underi, joten tartutaan tässä kohti surutta tilastojen pohjalta 10betin 1.92 kertoimeen alle 38.5 pisteen puolesta.

Muut valinnat Week 12 osalta

Atlanta Falcons – Tampa Bay Buccaneers yli 47 (1.92 10bet)

Tennessee Titans -3 (1.90 10bet)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset