NFL-vihjeet: Sunday Football Week 13

NFL:n Week 13 on sunnuntain osalta todella mielenkiitoinen, sillä mukana on lukuisia tasaisempia otteluita. Tänään erityishuomio Baltimoren otteluun.

Baltimore Ravens – Detroit Lions

Valinta: Alle 43.5 (1.92)

Baltiomore Ravens on ottanut tällä kaudella voittonsa todellisia anti-MVP pelaajia vastaan, jolloin joukkue ei omissa papereissa ole kovin korkealla arvostettu. Lähinnä sen voitot ovat tulleet puolustuksen erinomaisuuden myötä ja välillä myös special teams on antanut oman boostinsa otteluiden voittamiselle.

Mitä taas Lionsin puolelle tulee, on sekin ottanut voittonsa melko heppoisia nippuja vastaan, joskin sen ottelut ovat usein vuoristorataa, joka valitettavan usein päättyy lässähdykseen.

Ravens pääsee matsiin terveenä, kun taas Lionsilla on erityisesti hyökkäyksen linjassa huolia. Baltimorea vastaan ei ole kiva pelata rikkinäisellä linjalla varsinkaan vieraissa, joten Detroitilla on luvassa hikinen iltapäiväpuhde. Ravens sen sijaan ei osaa kovinkaan hyvin hyökätä, jolloin tästä on odotettavissa yllättävänkin matalapisteinen ottelu.

Lionsilla on puolellaan lepoetu, jonka myötä sillä on potentiaali yllättää. Uskon kuitenkin Ravensin pakkien pitävän Matthew Staffordin aisoissa ja tästä tulevan mitä todennäköisimmin punttaamisen juhlaa. Baltimoren todennäköisesti kannattaa suosia juoksua, minkä myötä kello käy ja Ravens paahtaa pitkiä draiveja ja potkii niistä Justin Tuckerin jalalla field goalia toisen perään.

Muut valinnat Week 13 osalta

Green Bay Packers – Tampa Bay Buccaneers Yli 45.5 (1.95)

Coolbet Rakenna Oma Veto: Philip Rivers Yli 263,5 passing yards (2.00) 

Aiheeseen liittyvät uutiset