NFL-vihjeet: Sunday Football Week 14

NFL:n Week 14 parissa mennään kattavan kierroksen merkeissä tänään sunnuntaina klo 20.00 alkaen. Mukaan mahtuu useampia playoff-merkityksellisiä matseja.

Carolina Panthers – Minnesota Vikings

Valinta: Minnesota Vikings -2.5 (1.97 Unibet)

Carolinan ja Minnesotan välillä pelataan yksi tämän viikon odotetuimmista otteluista. Panthers lähtee kotiotteluun lievänä altavastaajana, jonka on käytännössä nyt otettava voitto tai muuten post season karkaa merkittävästi kauemmaksi haaveeksi.

Minnesota Vikings puolestaan on todellisessa lennossa ja se pystyy erityisesti kovan puolustuksen ansiosta voittamaan otteluita. Mainitsemisen arvoista on myös käsittämättömällä tasolla omaan perustasoonsa suhteutettuna skulaava Case Keenum.

Tässä ottelussa on kummallakin erinomaisesti puolustukset, mutta Minnesotalla se on vielä pari naksua parempi kuin Panthersin. Hyökkäyspelaamisen osalta Panthers on myös hieman Minnesotaa perässä ja erityisen paljon riippuukin nyt Cam Newtonipeluuttamistavasta.

Jos hänet pistetään heittämään paljon, on Minnesotalla tähän satavarmasti vastaus. Jos taas Newtonin oma juoksu-uhka kummittelisi vahvasti läpi  ottelun, voisi tämä erikoisesti pukeutava Super Man ratkaista matsin kotijoukkueelle.

Ottelun linja on asetettu melko tasaista vääntöä huokuvaksi ja sitä on todennnäköisesti myös luvassa. Vikings on kuitenkin näistä kahdesta se parempi nippu ja saanee hoidettua tuon vajaan field goalin tasoituksen himaan.

Muut valinnat Week 14 osalta

Indianapolis Colts +3.5 (1.88 Coolbet)

San Francisco 49ers ML (2.07 Unibet)

Oakland Raiders +3.5 (1.97 Unibet)

New York Jets -1.5 (1.97 Unibet)

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset