NFL-vihjeet: Sunday Football Week 15

NFL:n Week 15 sunnuntaina on tarjolla kierros, jossa jokaisen ottelun lopputuloksella on playoff-vaikutuksia. Luvassa on siis mielenkiintoinen sunnuntai!

Oakland Raiders – Dallas Cowboys

Valinta: Dallas Cowboys -3 (1.98)

Oakland Raiders hävisi viime kierroksella melko selvin luvuin Kansas City Chiefsille, joka palasi onnistuneesti voittojen tielle hyödyntämällä vahvasti juoksupeliä. Oakland on juoksua vastaan ihan keskinkertainen nippu, mutta selvästi Chiefs hyötyi tässä match-upissa.

Dallasilla on kova hyökkäyksen linja ja Alfred Morris + Rod Smith tandemi on toiminut hyvin, joten näkisin juoksussa olevan suuri mahdollisuus. Dallasin QB Dak Prescott on myös itsessään juoksu-uhka, joten hyvältä vaikuttaa tässä kohti Cowboysin kannalta.

Oaklandin puolella hyökkäyspeli on ajoittain kulkenut hienosti ja erityisesti Michael Crabtree pystyy omalla erinomaisuudellaan tuomaan tärkeitä jaardeja joukkueelleen. Tärkeä ja mielenkiintoinen match-up onkin Dallasin D-line vastaan Raidersin O-line. Jos Derek Carrille jää aikaa rauhassa heittää, saattaa Dallasin secondary niin sanotusti palaa. Tähän en kuitenkaan usko, sillä puolustuksen osalta Cowboys on ihan mukiinmenevä porukka.

Jos peli lähtee menemään kuten Dallas haluaa, se saa ajettua pitkiä draiveja, jotka pitävät Oaklandin pakit kentällä. Tällöin pitkässä juoksussa Cowboys D saa levätä ja loppua kohden ottelu taittuu enemmän ja enemmän Jerry Jonesin porukalle.

Dallas saa erinomaisen 1.98 kertoimen -3 pisteen tasoituksella, joten tartutaan siihen tänä sunnuntaina!

Muut valinnat Week 15 osalta

Carolina Panthers – Green Bay Packers Yli 47 (1.91)

Miami Dolphins +3.5 (1.82)

New York Giants – Philadelphia Eagles Yli 40.5 (1.92)

New England Patriots -3 (1.94)

Tennessee Titans ML (1.97)

Aiheeseen liittyvät uutiset