NFL-vihjeet: Sunday Football Week 17

NFL-vihjeet 21-10-2018

NFL:ssä mennään uudenvuoden aattona Week 17 pelien parissa klo 20.00 alkaen. On siis aika laittaa runkosarja pakettiin ja lähteä kohti post seasonia!

Los Angeles Rams – San Francisco 49ers

Valinta: San Francisco 49ers -4.5 (1.93)

Los Angeles Ramsin päävalmentaja Sean McVay ottaa tähän otteluun joskus tuhoisaksi ja joskus onnistuneeksi todetun lähestymistavan: aloittajat penkille, jotta säästetään voimia play-offeihin. 3rd seed tai 4th seed, ei väliä. Tällöin Ramsilta puuttuu todella paljon ja kakkosmiehien varassa pelaaminen ei todennäköisesti tuota ainakaan voittoa.

Vastapuolella on puolestaan Jimmy Garoppolon johtama 49ers, jolla on allaan käsittämätön suunnanmuutos Jimmy G:n saapumisen jälkeen: taskussa pelkkiä voittoja ja vastassa on myös ollut playoffeihin pääsevä Jacksonville Jaguars ja playoffpaikasta taisteleva Tennessee Titans. Koko 49ersin joukkue tuntuu pelaavan uudella tasolla ja nyt olisi tarjolla kakkosmiehiensä varassa surffaava divarivastustaja Rams.

Ennakkoon Rams on siis pelkkä suupala nälkäiselle 49ers miehistölle. Todennäköisesti kaikki muutkin vedonlyöjät maailmassa ovat täysin 49ersin pauloissa, joten tässä vedossa piilee suuri riski. Luotan kuitenkin ykkösmiehillä pelaavaan motivaatioedun omaavaan 49ersiin enkä usko Ramsin saavan pidettyä tätä kovinkaan tasaisena otteluna.

Alta vielä muut valinnat runkosarjan viimeisiin otteluihin. Onnea peleihin!

Muut valinnat Week 17 osalta:

Detroit Lions – Green Bay Packers yli 44 (1.91)

Washington Redskins -3 (1.80)

Pittsburgh Steelers -6.5 (1.93)

New Orleans Saints -5.5 (1.87)

Aiheeseen liittyvät uutiset