NFL-vihjeet: Sunday Football Week 2

NFL-vihjeet ovat tänään jälleen Sunday Footballin parissa. Iso kierros on tarjolla, josta löytyy useampikin pelattava kohde. Vamos!

Indianapolis Colts – Arizona Cardinals

Valinta: Arizona Cardinals – 6.5 (1.85)

Arizona Cardinals on ollut jo viime kaudella hieman ongelmissa idässä pelattavissa peleissä, jotka alkavat klo 10.00 aamulla Arizonan aikaa. Joukkueelta puuttuu nyt myös sen ehdoton ykkösase David Johnson, joten mistään ideaaleista lähtökohdista se ei tähän otteluun lähde.

Coltsin puolella taas ensimmäinen matsi tältä kaudelta oli karmean näköistä sähläämistä, joka päättyi 46-9 löylytykseen Los Angeles Ramsia vastaan.

Nyt joukkue vaihtaa QB:ksi Jacoby Brissetin, joka on tuttu kaveri Tom Bradyn kolmos QB:na. Brisset vaikuttaa ihan tekijämieheltä, joten parempaan päin on hyökkäyspelin mentävä tämän vaihdoksen myötä.

Coltsin puolustus on kuitenkin niin heikko, ettei sillä pitäisi olla Arizonan leveää hyökkäystä vastaan paljoa mahdollisuuksia. Arizonan puolustus on kovatasoinen, joten todennäköistä on, että Colts hirveämmin pisteitä tule tekemään.

Ihan mitään vajaa 40 pinnan löylytystä tuskin nähdään, mutta  alle TD:n ero on pakko ottaa näin ison tasoeron matsiin peleille.

Muut valinnat:

Ravens – Browns alle 39 (1.90)

Jaguars – Titans yli 41.5 (1.92)

Saints – Patriots alle 57 (1.92)

Green Bay Packers ML (2.25)

Tästä Coolbetin NFL -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset