NFL-vihjeet: Sunday Football Week 3

Sunday Football on tänään taas agendalla ja otteluita pääsee seuraamaan jo klo 16.30 alkaen, sillä tänään mennään myös Lontoossa!

Los Angeles Chargers – Kansas City Chiefs

Valinta: Chiefs -3 (1.97)

Hieman myöhemmin illalla nähdään AFC Westin, tuon NFL:n kovimman divisioonan, sisäinen matsi, jossa kauden räjähdymäisesti avannut Kansas City Chiefs lähtee vierailemaan melko tyhjien katsomoiden Los Angelesiin.

Kotijoukkeu Chargers on avannut kautensa kahdella tappiolla, jotka ovat harmillisesti kulminoituneet heidän uuteen potkaisijaan Younghoe Koohon. Edes toinen näistä missauksista pömpeliin ja voisimme olla Philip Riversin johtaman joukon osalta lukemissa 1-1.

Chargersia vastaan vaikuttaisi nyt kahden pelkään olevan hyvä painottaa omaa peliä hieman juoksuun. Niin Broncos kuin Dolphinsinkin hyödynsivät vahvasti juoksupeliään omissa voitoissaan. 

Chiefsin rookie RB Kareem Hunt on pelannut sensaatiomaista rookie-kautta ja tulee todennäkköisesti paukuttamaan kovat statsit myös tästä kamppailusta.

Chiefs on ollut kokonaisuutena erittäin korkealla viritetyn oloinen. Sillä on deep ball uhka Tyreek Hillissä, kun taas Travis Kelce on hyökkäyksen järkälemäinen luottopelaaja. Chiefsin puolustus on eliittiä, vaikkakin Eric Berry on sivussa loppukauden.

Divaripeli ja vieläpä vieraissa taitaa näkyä kertoimessa ja spreadissa nyt hieman liikaa. Chargersin kotietu on kuitenkin melko olematon, sillä ainakaan kauden avauksessa lehtereillä ei mitään mieletöntä määrää porukkaa näkynyt.

Otetaan siis tulessa olevaa Chiefsia sopivasti juuri potkumaalin tasoituksella hyvällä 1.97 kertoimella.

Muut valinnat:

Tampa Bay Buccaneers -2.5 (1.92)

Cleveland Browns -1.5 (1.92)

Tästä Coolbetin NFL -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset