NFL-vihjeet: Sunday Football Week 5

NFL:ssä alkaa tänään week 5:n sunnuntain kierros klo 20.00 alkaen. Tämän viikon ottelut ovat ennakkoon todella tasaisia.

Pittsburgh Steelers – Jacksonville Jaguars

Valinta: Yli 43 (1.92)

Steelers on ehkä hieman yllättäen puolustustilastoissa korkealla, joten veikkaan että mm. tästä syystä tämän super explosive offensen kotipeliin on saatu järjesttyä rajaksi 43 pistettä.

Steelers on pelannut alkukaudella hyökkäykseltään niinkin tasokkaita joukkueita vastaan kuin Browns, Vikings, Bears ja Ravens. Näitä tahoja vastaan tilastojen sopisikin näyttävän hyviltä, joten en anna liikaa arvoa Steelersin pakeille, vaikka kelvollisesti ovatkin suoriutuneet.

Mitä taas tulee vierasjoukkue Jaguarsiin, on sen puolustus ollut myös todella hyvä kauden alussa. Jaguars on taistellut myöskin ”todella tasokkaita” hyökkäyksiä vastaan kuten Jets, Ravens ja Texans (Tom Savage versio puoliksi), joten myöskään Jagsien pakeille ei sovi antaa kauheasti painoarvoa, vaikka hyvin ovat tottakai pelanneet.

Meidän tämän kertaisen valinnan isoin uhka on Blake Bortles, joka on toimittanut heittoja perille 54.5% tarkkuudella. Vertailuna vaikka vastapuolen Ben Roethlisberger 62,1% tuloksellaan. Big Ben muuten pelaa totutusti paremmin kotona, joten tuo hitrate todennäköisesti paranee tähän matsiin.

Näkisin että Steelersillä on mahdollisuudet useampaan TD:seen ja Jacksonville pystyy täydentämään parilla TD:llä sekä FG:llä. Näiden kautta ottelun pitäisi mennä yli 43 pisteen, joten pelataan over 43 1.92 kertoimella.

Muut valinnat Week 5:n osalta:

Buffalo Bills +3.5 (1.79)

Cleveland Browns – New York Jets alle 40 (1.95)

Carolina Panthers +2.5 (1.92)

Indianapolis Colts – San Francisco 49ers yli 45.5 (1.90)

Philadelphia Eagles -6.5 (1.92)

Aiheeseen liittyvät uutiset