NFL-vihjeet: Sunday Football Week 6

NFL:n kuudennen viikon sunnuntaina on jälleen tarjolla liuta otteluita. Tänään valinnoissa keskitytään altavastaajien saamiin isoihin tasoituksiin.

Atlanta Falcons – Miami Dolphins

Valinta: Miami Dolphins +13.5 (1.85)

Atlanta Falcons on aloittanut kautensa ihan hyvin ja palaa nyt bye-viikolta takaisin kotiareenalle. Tähtipelaaja Julio Jones on päässyt parantelemaan vammaansa, mutta ei ole silti ollut täysillä mukana joukkueen harjoituksissa. Depth chartin kakkosnimi Mohamed Sanu on sivussa tästä ottelusta.

Kokonaisuudelta Falcons on hyökkäykseltään erinomainen joukkue, jolla on balanssissa heittohyökkäys ja juoksuhyökkäys. Puolustuksen osalta se on ihan kelvollinen ja onnistunut varsin mallikkaasti myös tällä puolella palloa.

Miamin puolella kuvio on selvästi puolutuspainoitteinen. Miami heiluu lähes yhtä korkealla puolustuksen tilastoissa kuin mitä se on häntäpään edustajana hyökkäyksensä osalta. Jay Cutlerin johdolla ei ole paljoa juhlittu, mutta Miami on silti 2-2 tältä kaudelta.

Alkuun tämä on selvä Falconsin voitto, mutta 13,5 pisteen tasoitus on räikeän korkea. Miamin pitäisi pystyä roikkumaan pelissä mukana puolustuksensa avulla, joten on vaikea nähdä eron riistäytyvän täysin käsistä.

Houston Texans – Cleveland Browns

Valinta: Cleveland Browns +9.5 (1.89)

Browns on todella hopeless joukkue ja mahdollisesti NFL:n surkein nippu, vaikka kauden alla sen lupailtiin parantavan selvästi viime kaudesta. Nyt Browns on penkittänyt DeShone Kizerin ja lähtee hyvin pelanneen Kevin Hoganin johdolla haastamaan Texansin palasina olevaa puolustusta.

Siitä puheenollen Texansilta puuttuu nyt J.J. Watt sekä Whitney Merciluss, mikä ei voi olla näkymättä Texansin D:n tasossa. Browns puolestaan saa yhä enemmän ja enemmän käytettyä ykköspick Myles Garrettia ja Jamie Collins palaa pelaavaan kokoonpanoon tähän otteluun. Vaikuttaisi siltä, että Texans D on heikentynyt ja Browns hieman parantunut sitten viimeisimpien otteluiden.

Deshaun Watson on pakko mainita ja uskonkin hänen olevan tälläkin kertaa x-factor, joka ratkaisee kaiken. Browns on nimittäin todella hyvä puolustumaan juoksua, joten Watson käden kautta käy Texansin tie onneen.

Watson on ollut äärimmäisessä liekissä viime otteluissa, joten rookiehen on sopivaa luottaa. Uskon kuitenkin, että tästä ottelusta tulee yllättävän tasainen, sillä Brownsinkin pitäisi pystyä tekemään pisteitä Texansin heikentynyttä puolustusta vastaan.

Muut valinnat:

New Orleans Saints – Detroit Lions Alle 49.5 (1.92)

Tästä Coolbetin NFL -kohteisiin!

Katso urheilua Unibet TV:n kautta!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset