NFL-vihjeet: Sunday Football Week 8

NFL:n Week 8 tarjoaa urheiluviihdettä Lontoossa klo 15.30 alkaen ja Atlantin takaa klo 19.00 alkaen. Meidän valinnat sunnuntaille tässä artikkelissa!

New Orleans Saints – Chicago Bears

Valinta: New Orleans Saints -9.5 (1.95 Coolbet)

Saints on asetettu todella suureen suosikin asemaan tässä ottelussa, mutta sille on melkoisen kattavat perusteet myös olemassa. Bears nimittäin on voittanut ottelunsa lähinnä aivan pää jäässä pelanneita hyökkäyksiä vastaan, jolloin sen todella juoksupainoitteinen hyökkäys on pystynyt pelaamaan johtoasemassa olevan Bearsin hyväksi.

Vieraskentällä hyviä joukkueita vastaan Bears on käytännössä tuhottu, sillä takaa-ajoasemassa sen ei ole ollut mahdollista rullailla juoksupelillään voittoihin. Packers ennen Rodgersin loukkaantumista sekä Buccaneers ovat näyttäneet miten Bears laitetaan täysin nippuun.

Nyt Saints pääsee kotiin neljän ottelun voittoputkessa kohtaamaaan Drew Breesin johdolla Mitchell Trubiskyn Bearsin, jolloin on päivän selvää kummalla on parempi QB. Ero on karmaiseva.

Lisäksi Saints on ollut yllättävän hyvä myös puolustuksessa, joten on todella vaikea nähdä miten Bears pysyy Saintsin ilotulituksessa mukana. Bearsilla on kelpo puolustus, joten ottelussa on myös underin tuntua, mutta Saintsin hyökkäyksen tehokkuus ehkäisee vahvasti underi tuntumat.

Spreadi on korkea, mutta uskon vahvasti tämän olevan todella ison erotuksen ottelu. Saints all the way.

Muut valinnat Week 8:n osalta:

Oakland Raiders ML (2.15 10bet)

 

Patriots – Chargers Yli 47.5 (1.92 Unibet)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset