NFL-vihjeet: Sunday Football Week 7

NFL:n Week 7:n sunnuntaina pelataan jälleen isompi kierros otteluita. Onko yllätyksiä jälleen luvassa vai ottavatko suosikit omansa tällä viikolla?

Cleveland Browns – Tennessee Titans

Valinta: Cleveland Browns +5,5  (1.92)

Tällä kaudella on lähes kaikki ollut epävarmaa paitsi Cleveland Brownsin surkeus. Sen piti tällä kaudella parantaa, mutta tällä hetkellä se istuu rankingien viimeisellä sijalla 0-6 recordilla ja on jälleen vaihtamassa aloittavaa QB:ta. Kauden alussa startterina häärinyt DeShone Kizer saa tänään astella aloittavan QB:na kentälle, mutta alkukauden otteiden pohjalta on vaikea nähdä tuloksen paranevan kovinkaan merkittävästi.

Titans puolestaan sai viime otteluun Marcus Mariotan takaisin pelaavaan kokoonpanoon ja onnistui muun muassa tämän myötä nappaamaan voiton Indianapolis Coltsista. Mariota antaa QB-matchuppiin Titanseille hurjan etulyöntiaseman, mutta lyhyt viikko ja iso voitto divarivastustaja Coltsista saattaa näkyä Titansin otteissa vieraskentällä.

Puolustuksien osalta Browns on ihan hyvä joukkue, kun taas Titansin puolustus on välillä paikalla, mutta liian usein tuuliajolla. Browns saa siis tässä match-upissa edun itselleen. Uskon vahvasti, että puolustuksilla voitetaan otteluita, mutta en usko tarpeeksi Kizeriin ja Brownsin hyökkäykseen, jotta se saisi yllätettyä Titansin.

Tasoituksella Browns kuitenkin kelpaa peleille mainiosti, joten napataan 5,5 pisteen tasoitus peleille!

Muut valinnat:

Tampa Bay Buccaneers +3 (1.93)

New Orleans Saints -3,5 (1.95)

Chicago Bears +3 (1.97)

Indianapolis Colts +3 (1.90)

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset