NFL-vihjeet: Sunday Football Week 9

NFL:n Week 9 sunnuntaina pelataan jälleen liuta otteluita. Viimeiaikaiset hankaluudet valintojen osalta pyritään nyt selättämään.

Carolina Panthers – Atlanta Falcons

Valinta: Alle 42 (1.92 10bet)

Carolina Panthers ja Atlanta Falcons ovat olleet tällä kaudella kohtuu kummallisia joukkueita. Falcons on paperilla äärimmäisen vahva ja erityisesti sen hyökkäykseltä sopii odottaa viikosta toiseen isoja määriä pisteitä. Silti tämän kertaiset vieraat ovat mm. sulaneet Miami Dolphinsia vastaan 17-0 puoliaikajohdosta 17-20 tappioon tekemättä siis lainkaan pisteitä toisella puoliajalla.

Carolina Panthers puolestaan elää ja kuolee Cam Newtonin päivän kunnon mukaan, vaikka puolustus antaakin poikkeuksetta mahdollisuuden voittoon. Nyt kun Kelvin Benjamin siirtyi Billsiin, on Newtonilla oletettavasti hieman vaikeampaa johdattaa joukkojaan kohti end zonea.

Falconsin puolella puolustus on pelannut aika hyvin ja uskonkin sen saavan pidettyä Newtonin porukat aisoissa. Toisaalta taas Carolinan puolustus onkin jo mainittu kovaksi nipuksi, joten senkin sopii odottaa pitävän Falconsin paperilla äärimmäisen kovan hyökkäyksen myöskin aisoissa.

Kun otteluun laitetaan vielä tägit divarimatsi ja Carolinan kotietu, voimme olla hyvillä mielin valitessamme underin tähän vääntöön. Kotiedun myötä Carolinan pitäisi siis saada omaan puolustukseen hieman jeesiä. Näillä puheilla 10betin 1.92 kerroin alle 42 pisteen ottelulle laitetaan tänään lapulle.

Muut valinnat Week 9:n osalta

Jacksonville Jaguars -6.5 (2.00 Unibet)

Adrian Peterson yli 85.5 juoksupelin jaardia (2.00 Unibet)

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset