NFL-vihjeet: Super Bowl!

NFL

Carolina Panthers edustaa tietyllä tapaa nuoruutta tässä ottelussa, jossa Peyton Manning pukee hyvin todennäköisesti viimeisen kerran varusteet ylleen astellessaan maailman legendaarisimmalle urheilunäyttämölle. Hyvät naiset ja herrat, Super Bowl.

Carolina Panthers – Denver Broncos

Valinta: Denver Broncos ML (2.95)

Carolina Panthersin tarina on varmasti moneen otteeseen käyty läpi. Dabbaavaa ja virnestelevä QB Cam Newton valittiin ihan aiheesta runkosarjan MVP:ksi. Runkosarja tuloksella 15-1. Konferenssifinaalissa 49-15 turpaan Cardinalsille, jonka piti olla niin uskomaton. Viimeistä silausta vaille valmista. Kirsikka vaan puuttuu.

Toisaalla taas kuului viikosta toiseen soraääniä Denverin QB Peyton Manningista. Itseasiassa, jos laitat googleen ”Peyton is” jatkaa google puolestasi ”Peyton is done”

Niinhän Peytonin pitikin olla done. Kaveri on vanha ku mikä ja kädessä ei ole enää samanlaista voimaa. Silti hallitseva mestari New England Patriots jäi jalkoihin konferenssifinaalissa. Puolustus laittoi Patsien hyökkäyksen linjan nippuun ja QB Tom Bradylta hävisi aika heittää. Peyton teki tarvittavan ja puolustus voitti ottelun.

Uskon tämän toistuvan myös tänään. Peyton tekee tarvittavan. Puolustus voittaa ottelun.

Super Bowl kohteisiin tästä!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset