NFL-vihjeet: Thanksgiving Special!

NFL

NFL ottaa vallan illan urheilutarjonnasta, kun Kiitospäivän otteluissa pelaavat totutusti Detroit Lions sekä Dallas Cowboys. Myös yökukkujille löytyy seurattavaa, kun Green Bay Packers kohtaa Chicago Bearsin. Vihjeet USA:n juhlapäivälle, olkaa hyvät!

Detroit Lions – Philadelphia Eagles (klo.19:30)

Valinta: Detroit Lions -3 (2.10)

Philadelphia Eaglesin tilanne on todella sekava eikä ilmapiiri ole otollinen kauden pelastamiselle. Edellinen ottelu Buccaneersia vastaan oli varmasti raskasta seurattavaa, ja sama meno tulee jatkumaan myös tässä matsissa.

Detroitilla puolestaan on selvästi homma alkanut luistamaan paremmin ja tänään on odotettavissa saman trendin jatkumista. QB match-up Matthew Stafford vs. Mark Sanchez kääntyy eittämättä Lionsin eduksi. Lisätään vielä Lionsin kotietu, niin soppa on valmis.

Dallas Cowboys – Carolina Panthers (klo.23:30)

Valinta: Carolina Panthers ML (1.98)

Dallas Cowboys on saanut QB Tony Romon takaisin kokoonpanoon ja on tämän myötä ottanut taas voiton tililleen. Panthers on kuitenkin QB Cam Newtonin johdolla tehokkaasti hyökkäävä joukkue, jonka puolustus on kliseisesti sanottuna yhtä hyvä kuin on mainostettukin. Panthers jatkaa Undefeated Clubin jäsenenä myös Kiitospäivän jälkeen.

Green Bay Packers – Chicago Bears (klo.03:30)

Valinta: Chicago +8.5 (1.88)

Viimeinen ottelu on divarinsisäinen vääntö, josta voi oikeasti odottaa yllättävän tasaista ottelua. Chicago saa reilua tasoista kelpo kertoimella, joten otetaan tämä peleille.

Aiheeseen liittyvät uutiset