NFL:n kausivedot 2017

NFL:n kausivedot artikkelissa niputamme yhteen muutaman valinnan näin kauden avausottelun alla. Mielenkiintoinen kausi on jälleen luvassa!

NFL:n kausivedot 2017

Pohdimme porukalla muutamaa napakkaa valintaa alkavalle kaudelle ja löysimmekin muutaman ihan hyvän vaihtoehdon. Yksi kauden mielenkiintoisimmista asetteluista ansaitsee kuitenkin näin alkuun erikoismaininnan, sillä Patriotsin ja Brownsin yhteiskohde kaipaa hieman tarkempaa pohdintaa,

”New England Patriots will win more games in regular season than Cleveland Browns will lose ? ”

Kohteessa kertoimina ovat:

Yes: 1.55

No: 2.45

Eli toisin sanoen kyseessä on tietynlainen kisa, jossa Patriots saa pisteitä voitoista ja Cleveland Browns saa pisteitä tappioista. Kuvitteellisesti jos Patriots pelaa itselleen tyypillisen 14-2 seasonin ja Cleveland petraa viime kaudesta häviten ”vain” 13 ottelua, on tässä tapauksessa Yes-valinta iloisesti taskussa.

Mutta entä jos Patriotsille käykin hassusti ja tuloksena on esimerkiksi 12-4 tai 11-5 season? Tällaisessa tilanteessa Clevelandin tulisi ottaa käänteisesti nuo samat lukemat, jotta Yes-valinta olisi pelastettavissa.

Mitä tässä tilanteessa sitten kannattaa lähteä pelaamaan? Näkisin, että tuo Yes antaa kaksi mahdollisuutta onnistua: Joko Patriots tykittää uskomattoman seasonin ja porskuttaa lähes tappiotta tai Cleveland petraa viime kaudesta.

Molemmat skenaariot ovat melko todennäköisiä, ja jos jo toisen onnistuessa veto tulee kotiin, on Yes tässä vaiheessa ainoa oikea valinta.

Joukkuekohtaiset kausivalinnat:

Selviytyy play-offeihin: Tennessee Titans (2.15)

Titans on ollut up and coming jo hetken aikaa ja nyt se näyttäisi olevan valmis ottamaan seuraavan askeleen. Marcus Mariota johdattaa joukkueensa todennäköisesti oman divisioonan voiton kautta playoffeihin, mutta tämä vaihtoehto jättää myös viiimeisille villikorttipaikoille mahdollisuuden.

Indianapolis Colts voitot kaudella alle 7.5 (1.75)

Colts lähtee kauteen ilman Andrew Luckia ja vaikuttaa pahasti siltä, että myöskään Luckin mahdollisesti palattua kuvioihin ei Coltseilla ole saumaa voittaa enemmän kuin tulee takkiin. Ennakoin Coltsille 6-10 seasonia ja otan tämän valinnan peleille.

Cleveland Browns voitot kaudella alle 4.5 (2.17)

Tästä valinnasta ollaan varmasti monella taholla eri mieltä, mutta itse en jaksa uskoa joukkueen yltävän viiteen voittoon tai enemmän tällä kaudella. Toki sympaattisen seuran puolesta on varmasti kiva liputtaa ja valmentaja Hue Jackson joukkoineen ansaitsevat parempaa, mutta ei tuosta nipusta välttämättä ihan tällä kaudella irtoa noin montaa voittoa.

Rookie QB DeShone Kizer voi olla vaikka kuinka hyvä ja onkin se yksittäinen kortti, joka saattaa tämän valinnan kuopata. Mielenkiintoista on myös seurata ykköspick Myles Garrettia, kun hänet saadaan takaisin pelikuntoon.

Muut valinnat:

Minnesota Vikings voitot kaudella alle 8.5 (1.91)

Selviytyy playoffeihin: Miami Dolphins (5.50)

What’s up next?

Tällaisilla ajatuksilla siis meidän kausivalinnat. Otetaanpas katsausta sitten kauden päätteeksi ja katsotaan oltiinko hajulla vai ei näiden kanssa.

Seuraavana laitamme ulos erittäin hyvän NFL-kisan viikoille 1-4 sekä tuuttaamme ulos valintamme kauden avausotteluun Patriots – Chiefs. Stay tuned!

 

Tästä Coolbetin NFL -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset