NFL:n konferenssifinaalit sunnuntaina!

NFL:ssä pelataan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä konferenssifinaalit, joissa New England Patriots kohtaa Pittsburgh Steelersin ja Atlanta Falcons saa vieraita Green Bay Packersista. Kutkuttavan jännittäviä otteluita on luvassa ja matka kohti Super Bowlia on enää yhden voiton päässä. Huomenna selviää, ketkä kohtaavat tuossa kaikkein suurimmassa kammpailussa.

Atlanta Falcons – Green Bay Packers

Valinta: Atlanta Falcons -6 (2.00)

Koskaan ei ole järkevää betsata Aaron Rodgersia vastaan. Ei koskaan. Piste. Packersin porukasta kuuluu kuitenkin ikäviä uutisia. Joukkuetta vaivaa jonkin sortin tauti ja esimerkiksi Rodgers on saanut statuksen ”illness”. Tämä keikauttaa kelkkaa omissa papereissa lisää Falconsin suuntaan.

Atlanta on todella kovassa lennossa ja sen pitäisi pystyä laittamaan Packersin puolustus todella koville. Falcons omaa todellisen uhan sekä juoksussa että heitossa. Packersilla on samankaltainen asetelma pallon ollessa heillä, mutta loukkaantumistilanteen (vaikka Jordy Nelson palaakin pelaavaan kokonpanoon) takia se tulee todella vammautuneena tähän matsiin. Atlanta näyttää kotonaan kaapin paikan ja ottanee paikan Super Bowliin.

New England Patriots – Pittsburgh Steelers

Valinta: Pittsburgh Steelers +6 (2.00)

Uskon että tästä ottelusta tulee erittäin tasainen kamppailu. Molemmilla on todella kovan tason hyökkäys kun taas Patriotsilla on parempi puolustus. Joka tapauksessa Steelers pystyy varmasti pistämään kovaa hanttiin, joten 6 pisteen tasoitus tuntuu todella korkealta tähän otteluun.

Patriotsia ei ole vielä kunnolla testattu näissä playoffeissa, kun taas Pittsburgh haki tiukan voiton Kansas Citysta. Ennakkoon Steelers on ansaitusti altavastaaja, mutta 6 pistettä 2.00 kertoimella eteen on vallan mainion kuuloinen peli-idea. Tartutaan siis siihen.

Kokonaisuudessaan nyt pelataan sellaiset konferenssifinaalit, että kummassakin ottelussa on täydet mahdollisuudet kenen tahansa voittaa. Ennakkoon pitäisi siis olla luvassa todellista huippujefua. Nautitaan illasta ja otetaan kauden viimeiset valinnat sitten Super Bowliin.

NFL-kohteisiin Coolbetilla

Aiheeseen liittyvät uutiset