NFL:n runkosarja 2016 110% palautuksella!

NFL:n runkosarja on nyt saatu päätökseen ja playoffsit alkavat lauantaina 7.1.2017. Tulemme iskemään näihin myös valintamme kehiin, mutta otetaan tässä vaiheessa lyhyt katsaus runkosarjan tuottoihin.

NFL 2016 runkosarja vihjeiden tulokset:

Yhteensä: 105 vetoa

Osumat: 58

Hudit: 45

Voidit: 2

Palautusprosentti: 110,4381%

Kausi alkoi heti todella positiivisesti, kun ensimmäiset viisi vetoa osuivat hienosti. Tämän jälkeen palautus pysyi yli 100%:n koko runkosarjan ajan ja olen todella onnellinen, että kauden lopussa lukema on päälle 110%. Tästä on hyvä jatkaa playoffeihin ja tulen tekemään jokaiseen matsiin valinnan aina Super Bowliin asti. Palataan siis 7.1.2017 asiaan ja lähdetään tekemään oma huikea playoff-run!

Tässä kohti vaikuttaa siltä, että AFC:n ratkaisevat New England Patriotsin kanssa Pittsburgh Steelers tai Kansas City Chiefs, kun taas NFC:n puolella peli on enemmän auki. Historian kirjoihin katsomalla, on New York Giantsilla jälleen mahdollisuus kaataa tuttuja joukkueita matkalla kohti Lombardi Trophya: villikortista Bowliin Patriotsia vastaan kaataen matkan varrella Packers Lambeaulla. Kaiken kaikkiaan on kuitenkin tulossa jälleen mielenkiintoiset pudotuspelit!

Tästä pääset NFL.comin sivuilta katsastamaan playoffien asetelmat: http://www.nfl.com/playoffs/playoff-picture

-R

Aiheeseen liittyvät uutiset