NHL 1.1: Winter Classic

Viime yönä avattiin uusi vuosi hyvällä tuloksella, kun vedot napsuivat kotiin 5/6. Nyt katseet suuntautuvat illan pääotteluun, kun perinteisessä Winter Classic -kamppailussa kohtaavat Boston Bruins ja Montreal Canadiens.

Tässä olevat NHL-vihjeet ovat nyt ensimmäiset Unibetin alaisuudessa, joten kertoimet tästä päivästä eteenpäin otetaan Unibetin valikoimasta.

Boston Bruins – Montreal Canadiens

Valinnat:

Yli 5,5 maalia 2.18

Matt Beleskey 1.90 (tekee ainakin yhden pisteen)

Lars Eller 5.30 (tekee ainakin yhden maalin)

Loui Eriksson 3.20 (tekee ainakin yhden maalin)

Tämän vuoden Winter Classic -ottelu pelataan NFL-seura New England Patriotsin kotistadionilla. Yhdysvalloissa Massachusettisissa sijaitseva Gillette Stadium on tänään täynnä, kun Boston Bruins ja Montreal Candiens ottavat toisistaan mittaa perinteiseen pipolätkä -tyyliin.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella jo kolme kertaa ja näissä otteluissa Canadiens on kahdesti vetänyt pitemmän korren.

Viimeisin kohtaaminen on joulukuun alusta, jossa Bruins oli parempi luvuin 3-1.

Winter Classic -ottelu on tapahtuma sellainen spektaakkeli, että tilastot näiden kahden joukkueen kohdalla voidaan heittää täysin romukoppaan, sillä ottelussa on niin iso huuma päällä, että kamppailussa voi tapahtua aivan mitä tahansa.

Ulkoilmaottelut ovat NHL:n puolessa olleet yhtä ottelua lukuunottamatta todella vähämaalisia. Me uskomme kuitenkin, että tänä iltana 20.00 Suomen aikaan alkavassa ottelussa tehdään maaleja kunnon rytinällä ja samalla saadaan stadioni heräämään valtavaan huutomyrskyyn.

Bruinsin organisaatiolle ulkoilmatapahtuma on tuttua kauraa, sillä joukkue on pelannut vuonna 2010 jo yhden ottelun pakkaskelissä ja tuolloin joukkue kaatoi Philadelphia Flyersin 2-1 jatkoajan turvin.

Canadiens tulee Winter Classic -tapahtumaan täysin keltanokkana, sillä joukkueelle tuleva tapahtuma on ensimmäinen laatuaan.

Bruinsin tolppien välissä nähdään suomalaisväriä, kun Tuukka Rask laittaa itsensä kiekkosateen pysäyttäjäksi. Canadiensin päädyssä tulokasvahti Mike Condon kantaa torjuntavastuun.

Muut valinnat:

Vancouver Canucks – Anaheim Ducks

Valinnat:

Ducks 2.45

Jannik Hansen 2.00 (tekee ainakin yhden pisteen)

Tästä NHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset