NHL 1.11: New Yorkista löytyy kierroksen potit!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Yön NHL-kierros tarjoilee meille todella ruhtinaallisen ottelu tarjonnan, kun luvassa yhteensä 12 kamppailua. Me luotamme yön rivissä New Yorkin poikiin, sillä kotijoukkueissa on virtaa enemmän kuin vieraissa.

Päivän parhain hetki alkaa olla täällä. Maailman parhaassa liigassa pelataan ensi yönä kahdentoista ottelun jättikierros ja me lähdemme kalastamaan euroja näiden NHL-betsien matkassa.

New York Rangers – St. Louis Blues

Valinta: Rangers 2.30 (Coolbet)

New York Rangersilla on tällä hetkellä sellainen flow-tila päällä, että sitä on vaikea pysäyttää. Joukkue mätti viime ottelussa Tampa Bay Lightningin verkkoon kuusi täysosumaa ja voitti ottelun kotonaan lähes tyylipuhtaasti 6-1.

Tulevana yönä vastaan asettuu St. Louis Blues, joka on kyllä tällä kaudella ollut hyvä, mutta meidän mielestämme Lightning on tasokkaampi joukkue kuin Blues. Tästä pääsemmekin valintaamme, sillä Rangers vyöryi salamapaitojen yli ja sama vyöry jatkuu Bluesin kanssa.

Henrik Lundqvist palaa yhden ottelun huilin jälkeen tolppien väliin ja kaikki osaset kyllä puhuvat Rangersin voiton puolesta. Blues on ailahdellut vieraskaukalossa, kun taas Rangers on kuluvalla kaudella vain kerran hävinnyt kotiyleisön edessä.

Meidän mielestämme Rangersin voiton kerroin on hilattu niin korkeaksi, että olisi hulluutta jättää tämä kortti katsomatta.

Muut valinnat:

Islanders 1.95 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Blackhawks 2.02

Carolina Hurricanes: Sebastian Aho 2.15 (tekee ainakin yhden pisteen)

Voita NHL-matka ja tapaa New York Rangersin pelaajia!

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset