NHL 1.12: Sharksin maalijuhlat

Viime yön NHL-kierroksen kohde napsui komeasti taskuun. Nyt on uusien kujeiden aika ja seuraavilla eväillä lähdetään tulevaan kierrokseen.

San Jose Sharks – Pittsburgh Penguins

Valinta: San Jose Sharks 2.32

Kotijoukkue San Jose Sharks saa ensi yön kohtaamisessa vieraakseen Pittsburgh Penguinsin. Joe Pavelskin johtama Sharks on pelannut tällä kaudella hyvin ja majailee läntisen konferenssin viidennellä sijalla.

Joukkueen 10 edellistä ottelua ovat tuottaneet seitsemän voittoa, joten Sharks nippu on tällä hetkellä tulikuuma ryhmä.

Vierasjoukkue Penguins tulee otteluun nälkäisenä kahden ottelun tappioputkessa. Maalien tekeminen on takkuillut ja ainoa mies, joka on saanut reppuja heilumaan hyvään tahtiin on Evgeni Malkin.

Sharks pystyy hyvänä iltana tekemään helposti neljä tai viisi maalia vastustajansa verkkoon, kun taas vierasjoukkue Penguinsin repun heiluttaminen samaan aikaan takkuaa. Odotettavissa siis saattaa hyvinkin olla kotijoukkueen maalijuhlat, mikäli hanat saadaan hyvissä ajoin auki.

Lisäksi on hyvä katsoa aikaisemmat kohtaamiset Sharksin ja Penguinsin välillä. Vierasjoukkue ei ole nimittäin onnistunut ikinä voittamaan Sharksin kotihallissa, joten uskomme että historia toistaa tänäänkin myös itseään.

 

Maalintekijät

St. Louis Blues – Florida Panthers

Aleksander Barkov 4.40 (tekee ainakin yhden maalin)

Calgary Flames – Dallas Stars

Patrick Sharp 3.00 (tekee ainakin yhden maalin)

Los Angeles Kings – Vancouver Canucks

Tyler Toffoli 3.00 (tekee ainakin yhden maalin)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset