NHL 10.5: Penguins vs. Capitals

Tulevan yön NHL-kierros pitää sisällään yhden ottelun, kun Pittsburgh Penguins ja Washington Capitals ottavat toisistaan mittaa kuudetta kertaa. Lentääkö rantapallot vai kutsuuko kuuluisa game seven?

Ensi yönä NHL-maailmassa eletään jälleen jännittävää aikaa, kun Pittsburgh Penguins on lähettämässä Washington Capitalsia kesälomille. Capitals pystyi väistämään jo yhden katkaisupelin viime kohtaamisessa, kun kotihallin hurmos siivitti joukkueen 3-1 -voittoon.

Nyt tilanne on kuitenkin toinen, kun karavaani pysähtyy Penguinsin kotiluolaan Consol Energy Centeriin. Pingviini-ryhmä ei ole nimittäin kertaakaan tämän sarjan aikana hävinnyt Capitalsille kotiareenallaan.

Ottelusta tulee takuuvarmasti tiukkavääntö, sillä Capitals ei Alexander Ovechkinin johdolla ole vielä valmis luovuttamaan tätä kautta. Viime ottelu pingviiniluolassa venyi aina jatkoajalle asti ja muutenkin kaksi edellistä kohtaamista Consol Energy Centerissä ovat olleet niukka maalisia otteluita.

Capitals tulee otteluun höyryjunan lailla ja nyt suurin kysymysmerkki meneekin Penguinsin maalivahtiosastolle sekä puolustuslinjan pitävyyteen.

Jos Penguins kestää Capitalsin rynnistyksen ja saa tehtyä vastahyökkäyksestä muutaman maalin voi ottelusta kehkeytyä suurinumeroinen kamppailu, sillä Capitalsin ”pääkoppa” ei tule kestämään montaakaan takaiskua omaan verkkoon.

Meidän vaakakuppi kääntyy tässä ottelussa Penguinsin puolelle ja me uskomme vahvasti siihen, että Capitalsin kausi päättyy tulevana yönä.

 

Valintamme: Penguins -1,5 3.15

NHL 10.5

 

Veikkaushuone 

Vuonna 2006 perustettu Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Yritys tarjoaa uusille asiakkailleen loistavan 100% talletusbonuksen ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100.

Uusille asiakkaille tarjolla 100% talletusbonus

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100.

Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

 

Siirry tästä Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

Aiheeseen liittyvät uutiset