NHL 11.11: Täydelliset overtalkoot!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

NHL:ssä mennään ensi yönä kuuden ottelun kierros ja me lähdemme yöhön mukaan täydelliset overtalkoot mielessä.

Maailman parhaassa liigassa kotijoukkueet ovat olleet rautaa kuluvalla kaudella, mutta tulevalla kierroksella panoksia laitetaan vieraidenkin maalintekoon. Me uskomme tulevana yönä vahvasti siihen asiaan, että kierroksella painetaan maaleja liukuhihnatahdilla muutamassa kamppailussa.

Ottawa Senators – Los Angeles Kings

Valinta: Yli 5,5 maalia 2.25 (Coolbet)

Ottawan pimenevässä yössä Suomen aikaan kohtaavat kotijoukkue Senators ja kovassa nousussa oleva Los Angeles Kings. Senators ja Kings ovat molemmat joukkueena olleet viime vuosina lähes järjestään under-tuloksen joukkueita ja tällä kaudella tahti on ollut lähes sama.

Tässä kohtaa pitäisi siis varmuudella lyödä otteluun alle 5,5 maalia, mutta joukkueiden viimeiset kaksi kohtaamista keskenään puhuvat toista kieltä. Me uskomme tässä kohteessa historiaan ja siihen, että etenkin Kingsin viime aikaiset overtalkoot toistuvat nyt myös Ottawassa.

Toronto Maple Leafs – Philadelphia Flyers

Valinta: Yli 5,5 maalia 1.85 (Coolbet)

Toronto Maple Leafsin ja Philadelphia Flyersin ottelut ovat olleet lähes järjestään runsas maalisia kohtaamisia ja tuleva matsi ei tuo poikkeusta tuohon sarjaan. Molempien joukkueiden kokoonpanosta löytyy tulivoimaa maalintekoon ja tilastot kertovat faktan tästä.

Maple Leafsin kotiotteluissa on tullut keskimäärin 6,7 maalia kuluvalla kaudella ja Flyersin vierasotteluissa maaleja on mätetty maaleja täydellisesti samalla keskiarvolla. Jos tämä ottelu ei täytä overtalkoiden maalimäärää tulevana yönä on NHL mennyt sekaisin.

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset