NHL 12.1: Finnesota tykitys jatkuu ja ankat pärjäävät lumimyrskyssä!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

NHL:ssä on tulevana yönä tiedossa yhdeksän ottelun kierros ja meidän ajatuksemme kulkee Finnesota Wildin mukana kohti Coloradoa, jossa Avalanchen lumivyöry ei tee mitään muuta kuin vaipuu itse syvemmälle omaan kinokseensa.

NHL-kiekkoilu on jälleen valmis ottamaan faninsa matkaansa ja mahtavaan kiekkoyöhön valmistautuminen voidaan aloittaa mukavasti meidän mukana betsien muodossa. Tulevana yönä Pohjois-Amerikan hienoimmassa kiekkosarjassa mennään suhteellisen iso kierros, kun ohjelmassa on yhdeksän kamppailun yö.

Minnesota Wild – Montreal Canadiens

Valinta: Wild 2.21

Minnesotassa käydään tulevan yön yksi kärkikamppailuja, kun läntisen konferenssin kakkosena majaileva Wild saa kotihalliinsa vastaansa itäisen konferenssin kolmantena paikkaansa pitävän Montreal Canadiensin.

Finnesota palaa takaisin kotiinsa ja Xcel Energy Centeriin kolmen ottelun vieraskiertueelta. Joukkueen vieraskiertue oli loistava, sillä joukkue voitti kaksi ottelua kolmesta ja jalkoihin jäivät San Jose Sharks sekä Anaheim Ducks. Ainoa pistemenetys tuli Los Angeles Kingsiä vastaan käydyssä ottelussa, kun joukkue taipui jatkoajalla kuninkaiden käsittelyssä.

Wildin maalinteko on tällä hetkellä loistavalla tasolla, sillä joukkue on viimeiseen viiteen otteluun takonut 18 täysosumaa. Kolikolla on kuitenkin toinenkin puoli, sillä Wildin päätyyn on viimeiseen viiteen matsiin nakutettu 17 maalia, joka on ehdottomasti liikaa.

Tärkeintä on kuitenkin se, että joukkue on nyt hyvässä iskussa ja maaleja tehdään enemmän kuin vastustaja.

Tulevan yön vastustaja Canadiens on myös ollut viimeisissä otteluissaan maaliherkkänä molempiin suuntiin, sillä joukkue on viimeistellyt 19 maalia viimeiseen viiteen otteluun ja samalla omissa on kolissut 15 kertaa.

Canadiens pääsee tulevaan otteluun samoista asetelmista Wildin kanssa, sillä molemmilla joukkueilla on voitto alla. Canadiens pöllytti viime yönä Winnipeg Jetsiä vieraissa 7-4 lukemin ja muuan Artturi Lehkonen nakutti tuossa voitokkaassa Jets ottelussa tehot 2+1

Wild on saanut viettää lepoa vieraskiertueensa jälkeen, sillä joukkue on pelannut viimeksi maanantaina, kun Ducks kaatui 2-1 lukemin. Wild pääsee siis tulevaan otteluun levänneenä, kun taas Canadiens pelaa back-to-back ottelun ja tuo ei voi olla näkymättä joukkueen otteissa.

Finnesota ryhmällä on siis etulyöntiasema levon kautta ajateltuna, mutta etulyöntiasema tulee myös historiankirjoista. Canadiens on nimittäin voittanut Wildin viimeksi 9.11.2014. Tuon ottelun jälkeen joukkueet ovat kohdanneet toisensa neljästi ja jokaisella kerralla Wild ryhmä on juhlinut voittoa varsinaisen peliajan päätteeksi.

Joukkueet ovat kuluvalla kaudella kohdanneet toisensa kertaalleen. Jouluaaton aattona pelattu matsi Montrealissa päättyi Wildin 4-2 voittoon. Tuon ottelun tehomiehenä hääri Mikael Granlund, kun 24-vuotias hyökkääjä keräsi tehot 0+2.

Me uskomme vahvasti siihen faktaan, että Canadiensin otteissa näkyy väsymys viime yöstä ja siihen kylmää tosiasiaan, että Wild on ottanut niskalenkin Habsista jo kertaalleen kuluvalla kaudella.

Muut valinnat:

Ducks 2.10

Ottawa Senators – Pittsburgh Penguin yli 5,5 maalia 1.95

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Tästä Coolbetin bonus haltuun!

Aiheeseen liittyvät uutiset