NHL 12.10: Vihdoin NHL-kiekko tippuu!

Kesä on vietetty ja syksy saatu alkuun, mutta tänään loppuu vihdoin pitkä odotus, kun tulevana yönä Suomen aikaan NHL:ssä aloitetaan uusi kausi. Me lähdemme heti alusta asti mukaan ja viihdymme kanssanne koko pitkän kauden. Tervetuloa mukaan!

Maailmassa voidaan pelata kiekkoa missä tahansa, mutta NHL-kiekko on jotain niin maagista, että se sytyttää jokaisen kiekkofanin mukaan viettämään unettomia öitä.

Kauden 2016-2017 ensimmäinen kierros pitää sisällään neljä ottelua ja kausi aloitetaan kanadalaisjoukkueiden kohtaamisella tulevana yönä Suomen aikaan 02.00, kun Ottawa Senators ja Toronto Maple Leafs kohtaavat.

NHL-kausi 2015-2016 ja kanadalainen mahalasku

Viime kausi oli todella mielenkiintoinen, kuten NHL-kausi aina. Tämä kiekkosarja ei koskaan petä ja pitkään kauteen mahtuu todella paljon tapahtumia.

Nyt, kun alkaa miettiä viime kautta mieleen tulee tietenkin ensimmäisenä Pittsburgh Penguinsin uskomaton nousu täydellisestä suosta Stanley Cup -mestariksi. Tämä tuhkimotarina oli viime kauden täydellinen herkkupala ja se on osoitus siitä, että pitkässä kaudessa voi tapahtua mitä vaan, kun uskoo omaan tekemiseen täydellä sydämellä.

Viime kauden runkosarja päätettiin myös todella erikoiseen tilanteeseen, joka on nähty viimeksi 46 vuotta sitten, nimittäin yksikään kanadalaisjoukkue ei selviytynyt pudotuspelijunaan mukaan.

Tuosta päästään myös siihen faktaan, että Stanley Cup on viimeksi mennyt kanadalaisjoukkueelle vuonna 1993, joilloin Montreal Canadiens juhli jokaisen pojan unelmaa. Canadiens on tänäkin vuonna Kanadan maaperältä ponnistavista joukkueista se ykköskorin valinta, mikäli tarvitsee valita Stanley Cupin -voittaja kanadalaisjoukkueista.

Toronto Maple Leafs on suuressa rakennusvaiheessa ja joukkue tulee Auston Matthewsin johdolla olemaan NHL:n parhaita seuraavan viiden vuoden sisällä. Calgary Flames ja Winnipeg Jets luokitellaan myös rakennusjoukkueiksi, mutta Edmonton Oilers tuo muutoksen tähän kanadalaisryhmään, sillä joukkueessa on tehty hyvää duunia jo vuosia ja ykköskorin varauksia riittää.

Oilers pelasi loistavan preseasonin ja joukkueen nuori kapteeni Connor McDavid voi saada vihdoinkin Edmontonissa aikaan sen, että joukkue palaa loistoonsa.

Vancouver Canucks ja Ottawa Senators ovat loistavia joukkueita molemmat ja tästä parista ainakin Canucks tullaan näkemään pudotuspeleissä keväällä.

Mikä joukkue vie Stanley Cupin?

Kysymys, joka heitetään aina ennen uuden kauden alkua. Tuo kysymys on se suurin ja vaikein, mutta siitäkin huolimatta siihen on jokaisen löydettävä vastaus. Meillä jokaisella on lempijoukkueemme ja tietenkin tuo fanitus nostaa aina oman joukkueen suureksi Stanley Cup -voittajaehdokkaaksi.

Me heitämme oman osamme tuohon soppaan ja valitsemme kolme joukkuetta, jotka meidän mielestämme ovat ne kivenkovat joukkueet, joiden joukosta löytyy suuren kannun valtias kauden päätteeksi.

Meidän valinnoista löytyy myös yksi todellinen pommi ja kausi tulee näyttämään, että tuo pommi vain aktivoituu hiljalleen kohti täydellistä räjähdystä. Tässä meidän Stanley Cup -voittajaehdokkaat kertoimineen.

San Jose Sharks 15.00 (Coolbet)

Tampa Bay Lightning 10.00 (Coolbet)

Edmonton Oilers 50.00 (Coolbet)

Coolbetin NHL-pelaajaerikoiset

Coolbet on panostanut todella hyvin alkavaan NHL-kauteen ja valikoimasta löytyy myös runsaasti pelaajiin erikoistuneita vedonlyöntikohteita, joten otetaan myös sieltä muutama valinta mukaan pistepörssin voittajaksi.

St. Louis Blues: Vladimir Tarasenko 20.00 (Coolbet)

Pittsburgh Penguins: Sidney Crosby 7.00 (Coolbet)

Nyt on aika siirtää katseet kohti ensi yön aloituskiekon pudotusta ja siinä samalla laittaa ensimmäiset NHL-betsit vetämään, jotta kauden ensimmäinen kierros oli jännityksen osalta täydellinen. Kertoimet poimitaan yhteistyökumppanimme Coolbet valikoimasta.

Tästä tämä kausi alkaa, joten tervetuloa kaikki mukaan meidän matkaamme viettämään NHL-kautta 2016-2017.

Ottawa Senators 1.73 (mukaan lukien jatkoaika ja VL-kisa – Coolbet)

Edmonton Oilers 2.36 (Coolbet)

San Jose Sharks 2.40 (Coolbet)

Coolbetin NHL-kohteisiin tästä! Voita NHL-matka ja tapaa New York Rangersin pelaajia!

Aiheeseen liittyvät uutiset