NHL 12.11: Yllätysten yö

Yön NHL-kierros pitää sisällään seitsemän ottelua. Meidän ideamme yölle on täynnä yllätyksiä. Tuleva yö tulee siis olemaan täydellinen jackpotti tai pitkä kyynel lauantai aamuun.

Dallas Stars – Philadelphia Flyers

Valinta: Flyers 3.00 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Yön ensimmäinen kohteemme tulee Dallasista, jossa kotijoukkue Stars saa vastaansa hirmuisessa vierasvireessä olevan Philadelphia Flyersin.

Stars on kuluvalla kaudella ollut todella hyvässä iskussa, mutta viimeiset kotiottelut eivät ole sujuneet ihan täydellisesti. Joukkue on kyllä voittanut viimeiset kaksi kotiotteluaan, mutta näytös ei ole ollut kovinkaan vakuuttavaa.

Stars on tällä hetkellä yhden ottelun voittoputkessa, kun joukkue kaatoi kotonaan edellisyönä Carolina Hurricanesin lukemin 6-5. Tähtipaidat olivat otteluun ehdoton suosikki, mutta piiskuinen Hurricanes pystyi laittamaan joukkueelle hyvin vastaan aina loppuminuuteille asti.

Hyvilläkin joukkueilla tulee pitkän kauden aikana laskusuhdannetta, sillä mikään juna ei voi kulkea 82 ottelua luoti suoraan eteenpäin.

Starsilla tuntuu nyt olevan hieman hiljaisempi aikakausi menossa, vaikkakin joukkue on edelleenkin koko NHL:än sarjataulukon kärjessä.

Flyers on tällä hetkellä hyvässä vierasvireessä. Joukkueen viimeiset neljä vierasottelua ovat päättyneet voittoihin ja jalkoihin ovat jääneet New York Rangers, Ottawa Senators, New Jersey Devils ja viimeisimpänä St. Louis Blues.

Pennsylvanian ylpeyden otteet ovat olleet koko alkukauden täydellistä alakanttiin pelaamista, sillä joukkueen riveistä löytyy mailmanluokan supertähtiä Claude Giroux ja Jakub Voracekin johdolla.

Palaset eivät vaan ole naksuneet kohdalleen odotetulla tavalla, mutta nyt näyttäisi vihdoinkin jotain pientä valoa tunnelin päässä olevan ainakin vieraspelaamisen suhteen.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kertaalleen. Philadelphiassa pelatussa ottelussa Stars oli parempi tasaisen väännön jälkeen luvuin 2-1.

Mikäli Flyers pystyy vastaamaan fyysisyydellä Starsin ykkösnyrkin pelaamiseen ja horjuttamaan tätä viisikkoa todenteolla voi Texasin illassa muhia todellinen yllätys.

Starsin mahdollisen konttaamisen takia ja Flyersin hyvän vieraspelaamisen turvin nostamme lapulle todella ison yllätyksen ja pelaamme vierasjoukkue Flyersia voittajaksi pienen varmistuksen kautta.

Muut valinnat

Pittsburgh Penguins – Los Angeles Kings

Valinta: X 3.80

Chicago Blackhawks – Winnipeg Jets

Artemi Panarin 4.00 (tekee ainakin yhden maalin)

New Jersey Devils – Detroit Red Wings

Henrik Zetterberg 4.40 (tekee ainakin yhden maalin)

Aiheeseen liittyvät uutiset