NHL 12.12: Predators vs. Avalanche

NHL-kierros alkoi tänään jo ajoissa, kun Boston Bruins ja Florida Panthers iskivät yhteen 20.00 alkaneessa ottelussa. Kierros jatkuu kuitenkin yön pikkutunneille asti, joten vielä on hyvää aikaa laittaa betsit uuniin.

Nashville Predators – Colorado Avalanche

Valinta: Predators yli 3,5 maalia 2.30

Yön päävihjeemme tulee Nashvillestä, jossa kotijoukkue Predators isännöi Colorado Avalanchea.

Predators kävi surullisen kuuluisalla vieraskiertueella muutama viikko sitten. Tuosta vieraskiertueesta tarttui matkaan vain yksi voitto ja monessa mediassa joukkue haukuttiin täysin pystyyn ykkösmaalivahti Pekka Rinnettä myöten.

Vieraskiertue on kuitenkin nyt taakse jäänyttä elämää ja on aika katsoa eteenpäin. Tällä hetkellä Predators toteuttaa tuota suunnitelmaa kohtuullisesti etenkin kotikaukalossa. Joukkueen viimeisin ottelu on edellisyöltä, kun Chicago Blackhaws tuli testaamaan Predatorsin kotivirettä.

Sapellihammaspaidat olivat ottelussa todella hyvällä jalalla liikkeellä ja vierasjoukkue Blackhawks jäi jalkoihin lukemin 5-1.

Predatorsin vieraspelaaminen on kuluvalla kaudella ollut muutamaan valopilkkua lukuun ottamatta täyttä kuraa. Kotikaukalossa peli kuitenkin kulkee hyvin ja maaleja syntyy hyvällä sykkeellä illasta toiseen.

Vierasjoukkue Colorado Avalanchen vieraspelaaminen on kuluvalla kaudella kulkenut pienimuotoista vuoristorataa. Joukkue saattaa edellisenä iltana pöllyyttää vieraskentällä NHL:än kärkijoukkuetta, mutta yhden yön aikana kaikki muuttuu ja pelikirja menee täydellisesti hukkaan.

Predatorsin hyvä kotivire saattaa tulevana yönä olla liikaa Avalanchelle. Tästä syystä uskomme vahvasti Predatorsin kotihuumaan ja lyömme lapulle maalijuhlaa Predatorsin komennossa.

Predatorsin maalin suulla nähdään suomalaisvahti Rinne ja Avalanche päädyssä kiekkoja selkänsä takaa kaivaa venäläisvahti Semjon Varlamov.

Seuraa heitä:

Roman Josi (Predators)

Sveitsiläispuolustaja on takonut kauden aikana jo seitsemän maalia siniviivan tuntumasta.

25-vuotias huipputaitava kiekonkäsittelijä on Predatorsin ylivoiman yksi suurimmista pelotteista yhdessä Shea Weberin kanssa.

Viime otteluissa Josin pommi on puhunut hyvää kieltä ja tulevassa ottelussa hänen maalikertoimensa on 4.60, joten se kannattaa ottaa huomioon vetoja mietittäessä.

James Neal (Predators)

Kanadalaishyökkääjä kuuluu Predatorsin ykköskentän johtajiin ja häneltä odotetaan maaleja illasta toiseen.

Viime kotiottelussa mies nakutti kahdesti kiekon Blackhawksin verkkoon. Tästä syystä hänen yli 1,5 pisteen ilta voi olla kovaa valuttaa tulevassa ottelussa. Kerroin tuolle kohteelle on 4.60, joten se kannattaa ottaa mietintään.

Yön muut valinnat

Calgary Flames – New York Rangers

Flames 1.94 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Arizona Coyotes – Carolina Hurricanes

Jeff Skinner 3.60 (tekee ainakin yhden maalin)

Buffalo Sabres – Los Angeles Kings

Rasmus Ristolainen 5.00 (tekee ainakin yhden maalin)

Aiheeseen liittyvät uutiset