NHL 12.5: Sharks vs. Predators

Eilen yöllä tehtiin mukava tili Dallas Starsin ja St. Louis Bluesin maalijuhlista. Tulevana yönä on edessä jälleen gameseven, kun San Jose Sharks ja Nashville Predators ratkaisevat oman ottelusarjansa. 

Eilinen ratkaisuottelu Dallas Starsin ja St. Louis Bluesin välillä oli täydellinen sirkus maalien suhteen ja me otimme tuosta ottelusta mukavan potin.

Tulevana yönä on jälleen edessä gameseven, kun San Jose Sharks ja Nashville Predators kohtaavat SAP Centerissä. Ottelusarja on ollut Sharksin ja Predatorsin välillä suhteellisen erikoinen, sillä kumpikaan joukkue ei ole vieraissa voittanut otteluakaan.

Tilastot voidaan kuitenkin unohtaa aina ratkaisuotteluissa, kuten eilen tuli jo todettua. Gameseven on niin tunteita repivä ja raastava kohtaaminen, että ottelussa voi tapahtua mitä tahansa. Eilinen ottelu Starsin ja Bluesin välillä näytti jo hyvin, että latauksen ollessa kohdallaan myös maaliverkot heiluvat urakalla.

Me luotamme tälläkin kertaa puhtaasti tunteeseen ja lyömme uuniin maalijuhlia. Molemmissa joukkueissa on huippuluokan maalivahti, mutta gamesevenissä pääkopan kestävyys punnitaan todenteolla.

Sharks saa otteluun sen kuuluisan kuudennen pelaajan, kun SAP Centerin huutomyrsky raikaa alusta loppuun asti. Kotijoukkueella on tuossa myrskyssä hieno pelata kiekkoa, mutta vierasjoukkue Predatorsin kestävyyttä koetellaan todenteolla.

Valintamme: Yli 5,5 maalia 2.35 (mukaan lukien jatkoaika)

NHL 12.5

 

Veikkaushuone 

Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100.

Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

 

Siirry Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

Aiheeseen liittyvät uutiset