NHL 13.1: Philadelphia Flyers ja kotitaika

Viime yön NHL-kierros oli kaikkea muuta kuin onnistunut. Kahdesta kohteesta tuli panospalautus. Kaksi kohdetta putosi syvään kuoppaan ja vain yksi saapui puhtaasti kotiin. Tuleva yö laitetaan liikkeelle uudenlaisella systeemillä. Tuplassa on voimaa.

Philadelphia Flyers – Boston Bruins

Valinta: Flyers 1.98 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Philadelphia Flyers on alkanut tekemään nousua kohti NHL:n keskikastia. Flyers on vierasjoukkueena ollut koko kauden todella huono, mutta kotikaukalossa peli kulkee paremmin.

Tällä hetkellä joukkueen kotivoittoputki on viiden ottelun mittainen ja monta kovaa joukkuetta on saanut kokea Flyersin kotitaian joulukuun alun jälkeen.

Flyersin viimeisin kotiottelu oli 9.tammikuuta ja tuolloin joukkue kyykytti New York Islandersia 4-0 lukemin.

Boston Bruins on itäisen konferenssin parhaita vierasjoukkueita, mutta viime aikoina karhupaitojen otteet vieraissa ovat olleet vaikeita. Joukkue on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä vieraskaukalo taistoaan ja vaikeaa tulee olemaan tulevanakin yönä.

Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen kuluvan kauden aikana. Lokakuussa pelattu ottelu päättyi Flyersin vierasvoittoon 5-4, kun kapteeni Claude Giroux teki voittomaalin jatkoajalla.

Flyersin hyvät otteet suorastaan pakottavat pelaamaan tähän pariin kotivoittoa ja kun kerroinkin on hilattu lähellä kahta pienen varmistuksen turvin niin hypätään rohkeasti Flyersin kelkkaan mukaan.

Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets

Valinta: Maple Leafs 2.05

 

TÄSTÄ NHL-betseihin

Aiheeseen liittyvät uutiset