NHL 13.10: Tampa Bay Lightning vahvoilla kotiavauksessa!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

NHL -kausi saatiin viime yönä käyntiin vauhdikkaasti ja sama meno jatkuu tulevana yönä, kun meille tarjoillaan peräti yhdeksän ottelun kierros. Kauden ensimmäiset NHL -betsit napattiin kiinni komeasti 3/3 tuloksella, joten siitä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Tampa Bay Lightning – Detroit Redwings

Valinta: Tampa Bay Lightning (2,05)

Tampa Bay Lightning kohtaa tänään Amalie Areenalla Detroit Redwingsin. Tampa pudotti Detroitin ulos pudotuspeleistä viime kaudella jo toisena vuotena peräkkäin. Tampan kausi päättyi konferenssifinaalissa Pitssburghia vastaan, jossa Penguis vei tiukan sarjan nimiinsä 4-3 lukemin.

Tampan joukkueessa ei koettu suuria muutoksia kesän aikana, joten joukkue on käytännössä sama, kuin edellisinä kausina. Tämä asia on varmasti yksi Tampan suurimmista vahvuuksista tulevan kauden aikana.

Tampan ykköspyssy Steven Stamkos on jälleen terve ja mies pääsee hyppäämään pelikentille heti kauden ensimmäisessä pelissä. Myös Tampan viime kauden parhaimpiin pelaajiin kuuluneen Nikita Kutserovin jatkosopimus juuri ennen kauden ensimmäisen ottelun alkua tuo varmasti lisää virtaa kotijoukkueen pukukoppiin. Tampan kokoonpanosta ei tietojemme mukaan ole tänään sivuissa, kuin Ryan Callahan.

Vierasjoukkue Detroit lähtee tulevaan kauteen ilman pitkäaikaista johtajaansa, Pavel Datsyukia, joka siirtyi KHL -jäille SKA:n riveihin. Datsyukin menetys horjutti varmasti koko Detroitin organisaatiota, mutta toisaalta miehen korvaaja löytyi suhteellisen nopeasti, kun Frans Nielsen saapui seuraan NY Islandersista pitkällä sopimuksella. Myös Thomas Vanek sekä Steve Ott tuovat leveyttä Detroitin hyökkäyskalustoon.

Detroitin hyökkäyskalusto kestää vertailun muihin joukkueisiin, mutta ihan samaa ei voi sanoa joukkueen peräpäästä etenkin, kun kokenut Niklas Kronwall sekä nuori lupaus Alexei Marchenko ovat sivussa yön ottelusta.

Detroitissa tapahtui kesällä pelaajasiirtojen lisäksi myös valmentajavaihdoksia, joten pakka saattaa olla vielä hieman sekaisin kauden ensimmäisissä otteluissa. Kotijoukkue Tampa vaikuttaa kauden alla hieman valmiimmalta nipulta, kuin Detroit ja näin ollen luotamme Tampan voittoon kotiedun turvin.

Muut valinnat:

Panthers (2,20)

Rangers (2,35)

Columbus – Boston yli 5,5 maalia (2,10)

Winnipeg – Carolina yli 5,5 maalia (2,25)

Voita NHL-matka ja tapaa New York Rangersin pelaajia!

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset