NHL 13.12: Finnesotan matkassa on hyvä viettää NHL-yötä!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Ensi yönä NHL-kaukaloissa mennään yhdeksän ottelun voimalla ja me iskemme mukaan isolle kierrokselle. Tulevan yön ideamme kulkee Finnesotan matkassa ja sen valossa haemme mukaan muutamia maukkaita kertoimia.

NHL-puolemme on viettänyt hieman hiljaisempaa eloa, mutta nyt aloitamme uuden tykityksen ja otamme haltuun maailman parhaan kiekkosarjan uudella sykkeellä. Tulevana yönä NHL:ssä mennään ison kierroksen merkeissä, kun tiedossa on yhdeksän ottelun tarjonta.

Meidän peli-ideamme kulkee Minnesota Wildin eli Finnesotan matkassa ja tuon runsaasti suomalaisväriä tarjoaman ottelun vanavedessä matkaa otetaan muutamia todella herkullisia kertoimia.

Minnesota Wild – Florida Panthers

Valinta: Wild 2.15 Coolbet

Minnesotassa nähdään yöllä todellinen suomalaisten vääntö. kun Wild ja Florida Panthers lyödään samaan askiin. Kotijoukkueen roolissa pelaavan Finnesotan matkassa on hyvä aloittaa betsaaminen, sillä joukkue keikkuu tällä hetkellä läntisen konferenssin kuntopuntarin toisena ja iskukykyä löytyy runsaasti edelleen.

Viidestä viimeisestä ottelusta on kasassa kaksi suora voittoa, kaksi jatkoaikavoittoa ja vain kerran joukkue on kaadettu viiden viimeisen ottelun aikana. Ja tuokin tappio tuli vasta jatkoajan kautta, joten Wild on iskussa.

Panthers on myös herännyt ja tämä herätys on lähes yksin Aleksander Barkovin myötä tapahtunut, sillä suomalaistähti on viime aikoina ottanut kissapaidat reppuselkäänsä ja ollut jälleen se johtaja, jota joukkue tarvitsee. Voittoja on tullut, mutta vieraskaukaloissa homma tökkii edelleen pahasti.

Joukkueet, eivät ole kohdanneet toisiaan vielä kuluvalla kaudella, mutta tilastoista löytyy fakta, joka puhuu Wildin puolesta. Nimittäin Panthers on viimeksi voittanut Xcel Energy Centerissä vuonna 2010. Tuon voiton jälkeen Wildin kotijäältä ei kissapaidoille ole voittoja herunut, vaikka joukkueet ovat kohdanneet toisensa neljästi.

Kaikki ottelut Xcel Centerin valoissa ovat olleet vähämaalisia, joten otteluun voi hyvin kokeilla myös alle 4,5 maalin kamppailua, jolle Coolbet tarjoilee yli kahden kerrointa. Me kuitenkin lähdemme Wildin suoran voiton matkaan ja uskomme Mikko Koivun ja muiden suomalaisten olevan vihreää kultaa loppuun asti.

New York Rangers – Chicago Blackhawks

Valinta: Alle 4,5 maalia 2.35 Coolbet

NHL:ssä syntyy jokaisella kaudella uusia uskomattomia tarinoita ja nyt uusia tarina on syntymässä New York Rangersin joukkueessa. Nimittäin Liigassa aikoinaan kakkosmaalivahdin roolista suuriin valoihin noussut Antti Raanta on tekemässä samaa temppua nyt rapakon takana.

Rangersin ykkösmaalivahti Henrik Lundqvist on ollut kuluvalla kaudella kaikkea muuta kuin varma ykkösmaalivahti ja nyt ylirasituksen myötä Raanta on saanut suuren mahdollisuutensa. Suomalaisvahti otti tehtävänsä vastaan isolla sydämellä ja näytti, mitä hän pystyy olemaan parhaimmillaan.

Nyt takana on kaksi ottelua putkeen ja molemmista on tullut komea nollapeli. Ensin Raanta nollasi juurikin Chicago Blackhawksin United Cenerissä eli Madhousessa ja tuo oli jo todella kova temppu. Muumimaskin takana oleva hymynaama ei kuitenkaan tyytynyt tuohon vaan seuraavassa matsissa mies nollasi New Jersey Devilsin, kun Rangers vei ottelun MSG:llä 5-0 lukemin.

Raanta valittiin viimeviikon tähdistöön ja nyt Rangersin päävalmentajan Alain Vigneaultin lupaukset on otettu käyttöön. Vigneault nimittäin lupasi kauden alla Raannalle enemmän otteluita runkosarjassa kuin koskaan ennen.

– Raanta on tullut Rangersiin isolla sydämellä ja hänen kehityksensä on ollut huikeaa katsottavaa. Miehen motivaatio ei ole taipunut kertaakaan täällä ja hän näyttää parasta osaamistaan jokaisessa harjoituksessa, Vigneault sanoi lokakuussa TSN:n haastattelussa.

– Kävin Antin kanssa keskustelua lokakuussa ja olen täysin vakuuttunut siitä, että hän on valmis ottamaan isomman ottelukuorman tulevalla kaudella, Vigneault jatkoi.

Tuleva kamppailu Blackhawksia vastaan tulee olemaan vierasjoukkueelle revanssin paikka ja todella suuri ihme täytyy tapahtua, mikäli Raanta ei saa jatkaa tolppien välissä. Toisessa päädyssä nähdään todennäköisesti Corey Crawford, joten vanhat joukkuekaverit pääsevät jälleen haastamaan toisensa.

Nämä kaksi huippuvahtia tulevat pitämään huolen siitä, että ottelussa ei nähdä maalitalkoita ja me uskomme tuohon vähämaalisuuteen todella maukkaan kertoimen myötä.

Muut valinnat:

Detroit Red Wings – Arizona Coyotes yli 5,5 maalia 2.35

Islanders 2.17 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Sharks 2.35

Stars yli 2,5 maalia 2.00

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Tästä Coolbetin joulukalenteriin!

Aiheeseen liittyvät uutiset