NHL 13.2: Jatkuuko New York Rangersin lento?

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille. Meidän NHL-viikko alkaa tästä ja tulevan yön kysymys kuuluukin. Jatkuuko New York Rangersin lento vai syttyykö sinitakkien tykitys uudestaan eloon Nationwide Areenalla? 

Tulevana yönä NHL:ssä mennään kahden ottelun voimalla ja me aloitamme uuden betsiviikon NHL-maailmassa. Viime viikolla tehtiin suhteellisen hyvää tulosta ja muutama yö saatiin tulemaan täydellisesti kotiin, joten viikko oli hyvin onnistunut.

Parempaan on kuitenkin pystyttävä, jotta jokainen yö olisibyhtä voiton juhlaa.

NHL-kaukaloissa tulee yllätyksiä tasaiseen tahtiin ja nuo yllätykset söivät meidän viime viikon osumia isolla kädellä muutaman yön osalta, mutta yritetään tällä viikolla välttää isoimmat riskit ja hakea viikkoon hyvät betsit heti alusta asti.

Columbus Blue Jackets – New York Rangers

Valinnat:

Rangers 2.15 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu) 

Yli 6,5 maalia 2.70

Vierasjoukkue New York Rangers on äitinyt hyvään iskuun viime aikoina. Joukkue kärsi loukkaantumissumasta hetken aikaa sitten, mutta nyt kokoonpano on kunnossa ja tulosta tulee.

Joukkue vaikuttaa kuntopuntarin kärjessä, sillä viimeiset viisi ottelua ovat tuoneet pelkästään voittoja.  Rangers on pelannut viimeiset neljä ottelua kotikaukalossa ja Madison Square Gardenin uumenissa Rangersin jalkoihin jäivät Calgary Flames, Anaheim Ducks, Nashville Predators sekä Colorado Avalanche.

Kaikki voitot tulivat varsinaisella peliajalla ja nyt tuo voitonhuuma olisi siirrettävä vieraskaukaloon. Tilastojen mukaan Rangersilla on etulyöntiasema Blue Jacketsiin vieraskaukalossa, sillä tammikuun alussa pelattu ottelu Nationwide Areenalla päättyi Rangersin 5-4 -voittoon.

Joukkueet kohtasivat toisensa New Yorkissa helmikuun ensimmäisenä päivänä ja tuossa ottelussa Blue Jackets haki täyden pistepotin Madison Square Gardenista 6-4 lukemin.

Joukkueiden väliset ottelut ovat viime aikoina olleet tasaisia ja voisi jopa sanoa täydellistä tykitystä maalien muodossa. Tämän vuoden puolella pelatut ottelut ovat molemmat olleet täydellisiä overtalkoita, joten uskomme tuon sirkuksen syttyvän tulevanakin yönä.

Maalisirkuksen lisäksi vieraskaukalo tuntuu olevan molemmille joukkueille se parempi paikka pelata, kun mietitään viime kohtaamisia, joten tuosta syystä Rangers lähtee lapulle.

On totta, että Rangersin kuntokäyrä on huipussa, joten olisi nyt väärin lyödä Blue Jacketsin voittoa, kun Rangersin puolella on korkeampi kerroinkin.

NHL-kohteet talteen tästä!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset