NHL 13.5: Penguins vs. Lightning

Ensi yönä aloitetaan NHL-maailmassa konferenssifinaalit. Homma lähtee liikkeelle idän puolelta, jossa toisensa kohtaavat Pittsburgh Penguins ja Tampa Bay Lightning. 

NHL-kausi on edennyt siihen pisteeseen, että jäljellä on enää neljä kivenkovaa joukkuetta. Idän puolella konferenssifinaaleissa toisistaan mittaa ottavat Pittsburgh Penguins ja Tampa Bay Lightning. Lännen puolella ovat taas St. Louis Blues ja San Jose Sharks napit vastakkain.

Tulevan yön kamppailu Penguinsin ja Lightningin välillä starttaa Suomen aikaan 03.00, joten mikäli uni ei maistu kannattaa todella hypätä mukaan kiekkohuumaan.

Pudotuspelien edellisellä kierroksella Penguins laittoi Washington Capitals lomille ja Lightning taas passitti New York Islandersin loman viettoon.

Molemmat joukkueet pääsevät sarjaan hyvin levänneenä, sillä kummankaan joukkueen edellinen ottelusarja ei venynyt seitsemänteen otteluun.

Pingviini-ryhmä ja salamapaidat kohtasivat toisensa runkosarjan aikana kolmesti ja jokaisella kerralla Lightning poistui kaukalosta voittajana pois. Keskinäiset ottelut olivat kaikki todella runsas maalisia kohtaamisia, joten sama tahti saattaa hyvinkin jatkua myös pudotuspeleissä.

Penguins ja Lightning ovat molemmat hyökkäyskalustoltaan NHL:n kärkiluokkaa ja myös puolustuspäästä riittää miehiä tukemaan hyökkäyksiä jatkuvalla sykkeellä. Molempien joukkueiden puolustuspään pelaaminen onkin sitten se suuri kysymysmerkki.

Molemmat joukkueet ovat nimittäin näyttäneet pudotuspelikevään aikana, että maalinteko onnistuu, mutta samalla omissa on kolissut liiankin hyvää tahtia.

Penguins on hävinnyt kotonaan pudotuspelien aikana vain yhden ottelun ja taas Lightning on kevään aikana hävinnyt vieraissa vain yhden matsin. Napit ovat siis suhteellisen tasan ja joukkueet ovat niin tasaväkisiä paperilla, että on todella vaikea ennustaa kumpi vie sarjan.

Ensimmäinen ottelu kertoo todennäköisesti paljon, mutta ennen sitä palloa on todella vaikea heittää kumpaankaan päätyyn.

Valintamme: Yli 5,5 maalia 2.26 (mukaan lukien jatkoaika)

 

NHL 13.5

 

Veikkaushuone 

Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100.

Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

 

Siirry Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

Aiheeseen liittyvät uutiset