NHL 14.1: Battle of New York!

Viime yön kierros toi mukanaan ikävän yllätyksen, kun Columbus Blue Jackets katkaisi pitkän vierastappioputkensa. Philadelphia Flyers oli odotetun kova kotikaukalossaan, joten yö paketoitiin tulokseen 1/2. Nyt mennään näillä yöhön.

Montreal Canadiens – Chicago Blackhawks

Valinta: Blackhawks yli 2,5 maalia 2.02

Vierasjoukkue Chicago Blackhawks on hiljalleen alkanut saada koneita käyntiin myös vieraskaukaloissa. Joukkue on pelannut alkuvuoden aikana kahdesti vieraissa ja molemmista otteluista intiaanit ovat poistuneet voittaja pois.

Joukkueet eivät ole kohdanneet vielä kuluvan kauden aikana, joten keskinäisistä otteluista on vertailupohjana vain harjoituskaudella käyty mittelö, jonka Blackhawks korjasi nimiinsä 5-1 lukemin.

Montreal Canadiensin joulukuu oli todella vaikea. Joulukuun pitkä vieraskiertue vei mehut täydellisesti ja vaikka tämän vuoden puolella tahti on ollut parempaa on Canadiesin otteista puuttunut se jokin punainen lanka.

Blackhawks on maaliahne joukkue, joten meidän valinta kääntyy vierasjoukkueen suuntaan.

Blackhawksin ainakin kolmen maalin yö antaa sen verran hyvän kertoimen, että kokeillaan ovatko Patrick Kane ja kumppanit pelipäällä Bell Centerissä.

Washington Capitals – Vancouver Canucks

Valinta: Alexander Ovechkin 2.02 (tekee ainakin yhden maalin)

Tämän miehen valinta vetolapulle ei paljon mietintää tarvi. Alexander Ovechkin ja koko Washington Capitals ovat nyt niin kovassa iskussa, että maaliverkko heiluu takuuvarmasti venäläistaiturin lavan kautta.

New York Islanders – New York Rangers

Valinta: Alle 5,0 maalia 2.12

Battle of New York on homman nimi ja odotettavissa on tasainen vääntö pisteistä jälleen kerran.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kertaalleen kuluvan kauden aikana.

Joulukuun alussa käyty vääntö päättyi New York Islandersin kotivoittoon voittomaalikilpailun päätteeksi. Varsinainen peliaika päättyi tuolloin tilanteeseen 1-1.

New Yorkin paikallisvääntö tulee olemaan tulevanakin yönä maalivahtien taisto. New York Rangersin maalisuulle liukuu Henrik Lundqvist ja Islandersin verkkoa vahtii Jaroslav Halak.

Molemmat maalivahdit pystyvät hyvänä päivänä pitämään joukkuettaan pystyssä, vaikka yksinään. Tuohon taisteluun lisätään vielä paikallisväännön tarkka puolustus pelaaminen molempien joukkueiden osalta niin alle viiden maalin yö on enemmän kuin todennäköinen.

 

TÄSTÄ NHL-betseihin

Aiheeseen liittyvät uutiset