NHL 14.10: Battle of Alberta – maalien juhlaa?

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Viime yön NHL-kierros oli meiltä lähes täydellinen, kun kohteet napsuivat kiinni 4/5 arvoisesti. Tulevana yönä tiedossa on kolmen ottelun kierros ja lähdetään jälleen hakemaan euroja taskunpohjalle. Kierroksen mielenkiintoisin kohde on Battle of Albertan uusinta.

NHL-kausi on saatu käyntiin hyvällä sykkeellä ja siinä samalla myös Vvihjeiden matka on alkanut loistavasti. Tulevana yönä Suomen aikaan maailman parhaassa kiekkosarjassa mennään vain kolmen ottelun voimalla, mutta sitäkin mielenkiintoisempia kamppailuja on luvassa.

Nashvillessä Pekka Rinteen Predators avaa kautensa, kun vastaan astelee Patrick Kanen johdolla Chicago Blackhawks.

Calgaryssä nähdään Albertan maaperän uusinta taistelu, kun Edmonton Oilers matkaa testaamaan Flamesin kotihuumaa. Joukkueet kohtasivat kauden avauskierroksella ja tuossa ottelussa Oilers oli parempi 7-4 lukemin Edmontonin uudessa Roger Place areenassa.

Kierroksen kolmas ottelu kamppaillaan Los Angelesin auringon alla, kun kuninkaat saavat vastaansa Philadelphia Flyersin. Kings avasi kautensa tappiolla, kun puolestaan Flyersille illan ottelu on kauden ensimmäinen, joten voisi kuvitella, että vauhtia tulee takuuvarmasti olemaan tässä ottelussa, kun kesän höyryjä päästellään vielä ulos.

Calgary Flames – Edmonton Oilers

Valinta: Yli 5,5 maalia 1.96 (Coolbet)

Calgaryssä räjähtää Albertan taistelupari, kun Edmonton Oilers matkaa kohtaamaan Flamesin Scotiabank Saddledomessa. Joukkueet kohtasivat jo kauden avauksessa ja tuossa ottelussa Oilers oli isäntä voittaen ottelun 7-4 lukemin.

Molemmat joukkueet pelaavat todella hyökkäysvoittosta kiekkoa ja molempien hyökkäyskalusto on sellaista luokkaa, että maaleja pitäisi tulla kohtuulliseen tahtiin. Edellisessä ottelussa nähtyä 11 maalin iltaa tuskin tullaan näkemään, mutta kuuden maalin ottelu on enemmän kuin lähellä.

Oilersin nuori kapteeni Connor McDavid oli hyvässä iskussa jo preseasonilla ja sama tahti jatkui kauden avauksessa. Nuorukainen paukutteli kahdesti kiekon Flamesin verkkoon ja hänen olemuksestaan paistaa jokahetki rakkaus lajiin ja etenkin se, että pelaaminen on hauskaa kuin pihalätkässä.

McDavidin maaliin saa Coolbetin tarjonnasta kertoimen 2.60, joten mikäli maalintekijävedot kiinnostaa niin tuo kohde on todella hyvä vaihtoehto.

Jos löytyy Oilersilta tulivoimaa niin kyllä sitä on Flamesinkin puolellakin. Johnny Gaudreau, Sean Monahan, Sam Bennett ja kesän ykköskierroksen varaus Matthew Tkachuk ovat kaikki sen verran kovanluokan kiekkoneppailijoita, että maaleja on luvassa runsaasti.

Me uskomme vahvasti viihdyttävään otteluun, jossa nähdään taidokasta kiekkoa ja etenkin runsaasti maaleja. Tästä syystä lähdemme tässä kohteessa hakemaan overtalkoita.

Muut valinnat:

Nashville Predators – Chicago Blackhawks X 3.70 

Los Angeles Kings 2.07

Voita NHL-matka ja tapaa New York Rangersin pelaajia!

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset