NHL 14.12: Bruins vs. Oilers

Ensi yönä pelataan viiden ottelun kierros. Meidän katseemme suuntautuu Boston Bruinsin ja Edmonton Oilersin väliseen kamppailuun.

Boston Bruins – Edmonton Oilers

Valinta: Boston Bruins 1.85

Valinta: Taylor Hall 2.50 (tekee ainakin yhden maalin)

Boston Bruins saa vieraita ensi yönä, kun hurjassa voittoputkessa kulkeva Edmonton Oilers saapuu TD Gardenille.

Kauden mittaan peliä parantanut Bruins on voittanut edellisestä 10 ottelusta peräti seitsemän ja sijoitus itäisessä konferenssissa on nyt kuudes.

Kotijoukkueen päävalmentaja Claude Julien on saanut nippua hyvin kasaan, kun Patrice Bergeron, Brad Marchand sekä David Krejci nakuttavat pisteitä hyvään tahtiin.

Myös Bruinsin keulakuvana tunnettu suomalaisvahti Tuukka Rask on näyttänyt hyviä otteita tolppien välissä ja pelannut joukkueelle tärkeitä voittoja.

Vierasjoukkue Oilers on pelannut viimeiset 5 ottelua hyvin ja voittanut niistä jokaisen.

Öljymiehet kärsi kovan menetyksen, kun superluokan NHL-tulokas Connor McDavid loukkaantui ja on tämän hetkisten tietojen mukaan sivussa jopa helmikuulle asti.

Vastoinkäymisestä huolimatta joukkue on pelannut varsinkin viime pelit hyvin ja onnistui jopa voittamaan New York Rangersin kotihallissaan lukemin 7-5.

Suomalaisittain kyseessä oli hieno peli, kun Oilersin Lauri Korpikoski taituroi hattutempun tililleen.

Joukkueen tämänhetkinen avainpelaaja on ehdottomasti Taylor Hall, joka on ratkaissut monta peliä ja tehnyt 14+20 tehot tälle kaudelle. On siis selvää että vierasjoukkueen riveistä poimimme kyseisen pelaajan maalintekijäksi.

Ottelussa kohtaa kaksi hyvässä vireessä olevaa joukkuetta, mutta toimituksemme näkee kotijoukkueen vahvempana.

Oilersille TD Garden on ollut aina paha paikka. Viidestä aikaisemmasta kohtaamisesta Bruins on onnistunut voittamaan kaikki varsinaisella peliajalla ja uskomme, että historia saa jatkoa myös tänään.

 

Muut valinnat

Ottawa Senators – Los Angeles Kings

Valinta: Kyle Turris 3.00 (tekee ainakin yhden maalin)

Aiheeseen liittyvät uutiset