NHL 14.12: Philadelphia Flyersin hurja lento jatkuu!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

NHL-kaukalot kutsuvat jälleen tulevana yönä mukaansa ja me olemme valmiina haasteeseen. Kierroksella on tiedossa neljä ottelua ja meidän betseihin löytyi mukaan paljon muutakin kuin Philadelphia Flyersin voittokulkueen jatkuminen.

Viime yönä NHL:ssä vietettiin todellisia maalikarkeloita, kun yhdeksän ottelun kierroksella tehtailtiin yhteensä 69 täysosumaa. Meidän betsimme tulivat lopulta tulokseen 3/6.

Tulevan yön kierroksella otteluita on tulessa neljä ja äkkiseltään katsottuna suhteellisen kiperiä kamppailuja on tiedossa, joten katsotaan millaisella rivillä lähdetään euroja hakemaan.

Colorado Avalanche – Philadelphia Flyers

Valinta: Flyers 2.35 Coolbet

Colorado Avalanchen kotihallissa vallitsee tällä hetkellä sellainen tappionmakuinen kirous, että kotijoukkue ei vaan pysty kulkemaan tuon vuoren ylitse. Lumivyöry ryhmän viimeiset viisi kotiottelua ovat päättyneet tappioon ja tuosta viidestä matsista on jäänyt käteen vain yksi vaivainen piste.

On siis sanomattakin selvää, että Avalanche kulkee nyt niin kivikkoista tietä Pepsi Centerissä, että joukkue voidaan jo luokitella pisteautomaatiksi vierasjoukkueille.

Avalanchen huono vire vastaan Flyersin uskomaton yhdeksän ottelun voittoputki? Onko voittajasta mitään epäselvyyttä. Meidän mielestämme ei ole ja kovavireinen Flyers tulee hakemaan täyden pistepotin Pepsi Centeristä.

Calgary Flames – Tampa Bay Lighting

Valinta: Flames 2.45 Coolbet

Hiljaa virtaa Vantaa ja sitä samaa hiljaista nousuaan kohti kärkeä tekee myös Calgary Flames. Joukkueesta ei pidetä mitään isompaa huutoa, mutta tuon kaiken tutkan alla lentämisen johdosta Flames on äitinyt todella kovaa vireeseen.

Joukkue on tällä hetkellä läntisen konferenssin kuntopuntarin kärki kymmenen ottelun mittarilla ja maalisuhde on enemmän kuin loistava. Viimeiseen kymmeneen otteluun Flames on takonut 32 maalia ja omissa on kolissut vain 17 kertaa. Joukkueen voittoputki on tällä hetkellä kuuden ottelun mittainen ja kotikaukalossaan Flames on voittanut viimeiset neljä matsiaan.

Flames on iskussa, mutta samaa ei voi sanoa salamapaidoista, sillä Lightning taapertaa kolmen ottelun tappioputkessa ja viimeisin vierasvoitto on tullut lähes kuukausi sitten. Joukkueen vierastappioputki on venynyt jo viiden ottelun mittaiseksi ja ilman Steven Stamkosia ja Nikita Kucherovia joukkueen hyökkäyspäästä puuttuu lähes kaikki voitonavaimet.

Flames loistavat otteet Scotiabank Saddledomessa ja Lightningin täydellinen taapertaminen vieraissa antaa vain yhden mahdollisuuden betsaamiselle ja tämä mahdollisuus on Flamesin suora kotivoitto.

Muut valinnat:

Pittsburgh Penguins: Sidney Crosby 2.20 (tekee ainakin yhden maalin)

Ottawa Senators – San Jose Sharks yli 5,5 maalia 2.30

 

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Tästä Coolbetin joulukalenteriin!

Aiheeseen liittyvät uutiset