NHL 15.1: Hurricanes tekee tuhoa!

Viime yön kierrokselta saavutettiin tulos 1/3. Me emme kuitenkaan lannistu vaan yritämme jälleen uudestaan ottaa yön haltuun.

Toronto Maple Leafs – Chicago Blackhawks

Valinta: Blackhawks 2.25

Chicago Blackhawks on ottelun ehdoton suosikki ja vaikka Toronto Maple Leafs on pelannut parempaa peliä hiljalleen on intiaanipaidat vaan kaikin puolin laadukkaampi joukkue.

Blackhawks pelasi viime yönä tiukan ottelun Montreal Canadiensin vieraana, mutta joukkue pystyi kaatamaan lopulta vahvan Canadiensin tiukan puolustuspelaamisensa turvin.

Tuleva kohtaaminen on joukkueiden ensimmäinen kuluvan kauden aikana. Tässä parissa itäisen konferenssin lähes heittopussi kohtaa läntisen konferenssin kärkipään joukkueen, joten voittajan pitäisi olla kaiken järjen mukaan vierailija Blackhawks.

Kerroin vierailijoiden suoraan voittoon on niin hyvä, että sitä on mahdoton sivuuttaa.

Tampa Bay Lightning – Pittsburgh Penguins

Valinta: Yli 5,5 maalia 2.43

Tässä otteluparissa toisensa kohtaavat kaksi todella maaliherkkää joukkuetta. Molempien joukkueiden riveistä löytyy tulivoimaa, vaikka muille jakaa ja viime vuosina ottelut ovat olleet runsas maalisia.

Tampa Bay Lightning on pelannut ailahtelevasti. Välillä joukkue on kaukalon isäntä kaikilla osa-alueilla, mutta jo seuraava ottelu voi muuttaa koko kurssin toiseen suuntaan. Tämä sama asia pätee myös vierailija Pittsburgh Penguinsiin, sillä joukkueen koko kausi on ollut yhtä vuoristorataa.

Kuuden maalin ilta tarjoilee niin hyvän kertoimen, että tässä kohtaa on uskottava tilastoihin ja lyötävä rohkeasti maaleja lapulle.

Carolina Hurricanes – Vancouver Canucks

Valinta: Jeff Skinner 2.00 (tekee ainakin yhden pisteen)

Carolina Hurricanes on kaikessa hiljaisuudessa herännyt kauteen. Joukkue on noussut itäisen konferenssin pohjamudista jo sijalle yhdeksän ja kaikesta joukkueen tekemisestä huokuu nyt kova itseluottamus omaan suorittamiseen.

Vierailija Vancouver Canucks ei ole kuluvan kauden aikana ollut mikään täydellinen vierasjoukkue, joten ottelu saattaa hyvinkin olla Hurricanesin näytöstä.

Meidän valintamme kohdistuu kuitenkin pelaajiin ja esiin nousee nimi Jeff Skinner.

Kanadalaishyökkääjä oli alkukaudella lähes täysin pimennossa, mutta muun joukkueen mukana myös 23-vuotias Skinner on nostanut profiiliaan.

45 otteluun on syntynyt vain tehot 17+8, mutta etenkin kotiotteluissa nuorukainen on ollut pelipäällä ja toivon mukaan hän on sitä myös tuleva yönä. Kerroin on hilattu niin hyviin lukemiin, että hänet on pakko poimia lapulle.

 

TÄSTÄ NHL-betseihin

Aiheeseen liittyvät uutiset