NHL 15.12: Ulvooko Coyotes lauma voittoon?

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

NHL valtaa betsaajien mielet jälleen tulevana yönä ja edessä on kahdeksan ottelun kierros. Meidän ajatuksemme suuntaavat vahvasti kojoottien matkaan, kun Arizonan ylpeys Coyotes kohtaa vieraissa Toronto Maple Leafsin.

Joulu tekee tuloaan ja kaikilla on kiirettä jokasuuntaan. Nyt kannattaa kuitenkin ottaa hetki rauhoittumista ja laittaa tulevan yön NHL-matseihin eurot kasvamaan korkoa. Coyotesin vieraskerroin on luokkaa mahtava. Kun luet jutun niin voit havaita, että ensi yönä saattaa tippua kunnon pommi.

Meidän viime yön kierros oli hieman kaksijakoinen ja betsit taputeltiin lopulta tulokseen 2/4.

Philadelphia Flyersiin ladatut odotukset pitivät komeasti paikkansa, mutta Calgary Flamesin komea kotivoittoputki katkesi, kun Tampa Bay Lightning löi yöhön yllätyksen katkaisemalla pitkän vierastappioputkensa.

Ottawa Senatorsin ja San Jose Sharksin välillä tuli overtalkoot, kuten ennakoitiin. Viime yön suurin pettymys voidaan heittää Sidney Crosbyn niskaan, sillä taituri ei ollutkaan maalinteko hommissa mukana, kuten monissa edellisissä kotiotteluissa.

Toronto Maple Leafs – Arizona Coyotes

Valinta: Coyotes 3.85 Coolbet

Arizona Coyotes ei kuulu NHL:än kuumimpaan kärkeen vaan joukkue vaikuttaa lähes koko sarjan pohjamudissa. Joukkue esittää kuitenkin pirteitä otteita tasaiseen tahtiin ja viime ottelussa tämä nähtiin, kun kojoottilauma kävi hakemassa komean 4-1 -vierasvoiton Detroit Red Wingsistä.

Nyt Coyotesilla on edessä uusi haaste, kun joukkue matkustaa NHL:än mekkaan Torontoon kohtaamaan Maple Leafsin. Kojooteilla on voitto alla, joten fiiliksen pitäisi olla kohdillaan myös tulevassa kamppailussa, joten pienehkö yllätys saattaa muhia tässä kohtaamisessa.

Näiden kahden joukkueen kohtaamisista löytyy mielenkiintoinen fakta. Nimittäin Coyotes on voittanut joukkueiden neljä viimeistä välienselvittelyä suoralla voitolla ja itseasiassa Maple Leafs on voittanut kojootit viimeksi kaudella 2013-2014.

Coyotesilla on siis keskinäisissä tilastoissa etulyöntiasema, mutta tuo ei kyllä näy mitenkään kerroin asettelussa.

Molemmat joukkueet pääsevät lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla liikkeelle. Ainoa iso miinus löytyy Coyotesin puolelta, kun Max Domi on lasaretin puolella. Domi oli Coyotesin voitokkaasti päättyneessä viime ottelustakin sivussa, joten hänen pois jääntinsä panos ei ainakaan tuossa ottelussa näkynyt.

Coyotesin voitokkaat ottelut Maple Leafsistä ovat tulleet niukalla maalierolla, mutta jokatapauksessa joukkue on viimeiseen neljään kohtaamiseen takonut 13 maalia vaahteralehtien verkkoon, kun omissa on kolissut kahdeksan kertaa.

Coyotesin maalilla nähdään hyvin suurella todennäköisyydellä Mike Smith, sillä mies on esiintynyt NHL-uransa aikana aina todella loistavasti Maple Leafsin vastaan. 34-vuotias Kingstonin poika on pelannut uransa aikana yhdeksän kertaa vaahteralehtiä vastaan ja noista otteluista on jäänyt tilastot 6-1-2.

Ottelussa nähdään myös juuri Coyotesin Maple Leafsista siirtyneen Peter Hollandin kotiinpaluu. Mies merkautti ensimmäisessä ottelussaan kojoottipaidassa tehot 0+2, joten katsotaan yltyykö mies isompaan iskuun vanhaa seuraansa vastaan.

Maple Lefasin kotipelaaminen on ollut viime aikoina hukkateillä ja joukkue on hävinnyt kolme viimeistä kotiotteluaan. Torontolaisten kotikaukalon kunto on tällä hetkellä NHL:än pohjasakkaa, kun taas Coyotesin vieraspelaaminen on hyvässä mallissa viimeiseen viiteen otteluun.

Coyotesin puolesta puhuu monet faktat, joten me lähdemme rohkeasti yöltä hakemaan kunnon pommia ja katsotaan ulvooko kojootti kunnolla yön aikana.

Muut valinnat:

Blues 1.90

Nashville Predators – Minnesota Wild alle 4,5 maalia 2.20

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Tästä Coolbetin joulukalenteriin!

Aiheeseen liittyvät uutiset