NHL 15.12: Wild vs. Canucks

Viime yöltä nappasimme 1/3 tuloksen, kun Ottawa Senatorsin Kyle Turris heilutteli verkkoja. Nyt lähdetään tavoittelemaan parempaa suoritusta. 

Minnesota Wild – Vancouver Canucks

Valinta: Yli 5,0 maalia 1.81 (mukaan lukien jatkoaika ja voittolaukauskilpailu)

Minnesota Wild saa vieraakseen Vancouver Canucksin.

Paljon suomalaispelaajia vilisevä Wild on pelannut vaihtelevasti tämän kauden, mutta pystynyt kerryttämään 36 pistettä ja notkuu läntisen konferenssin kuudennella sijalla.

Hyviä otteita peleissä ovat näyttäneet etenkin Mathew Dumba,  Zach Parise, Mikael Granlund ja joukkueen kapteeni Mikko Koivu, joka on tehnyt 5+16 tehot tälle kaudelle.

Vierasjoukkue Canucks on tunnettu ruotsalaisveljeksistä. Daniel ja Henrik Sedin tähdittävät ykkösketjua illasta toiseen ja pisteitä syntyy hyvään tahtiin. Daniel on kasannut tehot 13+20 ja Henrik puolestaan 9+20 lukemat tililleen.

Canucks on sarjataulukossa viisi sijaa alempana kotijoukkuetta, kun edellisistä 15 ottelusta on saatu vain neljä voittoa kasaan. Ykkösketju tuottaa tulosta, mutta voittoja ei vaan saada kasaan toivotulla tavalla.

Wild on ehdottomasti ennakkosuosikki yön kamppailussa, mutta toimituksemme mielestä varmempi valinta on poimia yli 5 maalia lapulle.

 

Muut valinnat

Buffalo Sabres – New Jersey Devils

Valinta: Buffalo Sabres 2.70

 

Dallas Stars – Columbus Blue Jackets

Jamie Benn 2.00 (tekee ainakin yhden maalin)

 

Chicago Blackhawks – Colorado Avalanche

Valinta: Chicago Blackhawks 1.85

 

Aiheeseen liittyvät uutiset