NHL 15.5: Blues vs. Sharks

Ensi yönä NHL palaa jälleen vedonlyöntikartalle. Lännen puolella aloitetaan konferenssifinaalit ja esiintyjinä toimivat St. Louis Blues ja San Jose Sharks. Suomen aikaan 03.00 kiekko tippuu jäähän Scottrade Centerissä  ja taistelu alkaa. 

NHL on viettänyt yhden yön tauon ja monella jo sormet syhyää, kun NHL-betsejä ei ole saanut uuniin. Tulevana yönä odotus kuitenkin päättyy, kun St. Louis Blues ja San Jose Sharks avaavat lännen konferenssifinaalit.

Molemmat ensi yön esiintyjät joutuivat edellisessä ottelusarjassaan käymään läpi pitkän tien. Blues kaatoi Dallas Starsin gamesevenissä ja taas Sharks teki saman tempun Nashville Predatorsin kanssa. Blues kaatoi Starsin gamesevenissä 6-1 lukemin ja Sharks taas peittosi omassa gamesevenissään Predatorsin kotihallissaan tylyin 5-0 luvuin.

Blues ja Sharks kohtasivat toisensa runkosarjan aikana kolmesti. Kahdesti Sharks poistui kaukalosta voittajana ja vain kertaalleen Blues pystyi päihittämään haipaidat. Runkosarja on nyt kuitenkin taakse jäänyttä elämään ja uusi maailma pudotuspelien mukana muuttaa yleensä kaiken.

Bluesin sekä Sharksin joukkueesta löytyy tulivoimaa niin laajalla rintamalla, että meidän paperien mukaan ottelusarjasta on tulossa todella runsas maalinen tapahtumasarja.

Ottelusarjan ensimmäinen koitos on aina vaikea, kun mietitään vedonlyöntiä, joten nyt on vaan luotettava omaan arviointikykyyn ja tehtävä päätös oman tunteen mukaan.

Kaikki merkit viittaavat ensimmäisessä ottelussa maalijuhliin, kun kaksi joukkuetta pääsevät pitkästä aikaan taas kaukaloon päästämään höyryjä ulos. Ensimmäisessä kohtaamisessa yleensä kuienkin katsellaan ja opetellaan toisen pelitaktiikkaa ja se voi omalla tavallaan tappaa maalijuhlat.

Sharks pääsee tulemaan uuteen ottelusarjaan ns. puskista, kun Blues joutuu käsittelemään heti alkuun kotiyleisön painostuksen. Kotiyleisön tuki saattaa olla Bluesin takuu voittoon, mutta taas kolikon kääntöpuolena pelaaminen voi ailahtaa liika yrittämisen puolelle.

Jos asiaa miettii Bluesin puolelta negatiiviselta kannalta niin ensimmäiseen kohtaamiseen olisi hyvä laittaa Sharksin vierasvoittoa lapulle. Blues ei ole nimittäin viimeisessä kahdessa kotiottelussaan onnistunut voittoa ottamaan, joten kaikki merkit viittaisivat siihen, että kotiyleisön paine on nuottipaidoille liian kova.

Sharks on taas ollut vieraissa huono ja viimeiseen kolmeen vierasotteluun joukkue on kärsinyt vain tappioita. Napit ovat näiltä osin siis lähes tasan.

Me lähdemme lännen konferenssifinaali avaukseen rohkeasti overit mielessä.

Valintamme: Yli 5 maalia 1.91 (mukaan lukien jatkoaika)

  NHL 15.5

Veikkaushuone 

Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100.

Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

 

Siirry Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

Aiheeseen liittyvät uutiset