NHL 16.1: Prime time -kiekkoa ja Washington Capitals lentoa!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Iltaa NHL-betsaajat. Tänään maailman paras kiekkoliiga starttaa liikkeelle jo 20.00 ja ennen vuorokauden vaihdosta alkaa yhteensä viisi ottelua, joten todellinen prime time -ilta on tiedossa. Meidän matkamme alkaa alkuillan mukana ja tulevalta yöltä poimitaan myös kohteita mukaan. Tervetuloa viettämään aikaa änärin parissa!

NHL vie mukaansa jälleen ja kierroksella pelataan yhteensä seitsemän matsia, joten betsattavaa löytyy runsaasti. Meidän eilinen päivä NHL-maailmassa oli täydellinen sijoitus, kun kohteet tulivat kotiin 4/4 arvoisesti.

Eilinen betsipäivä aloitettiin Washington Capitalsin matkassa ja hirmuisessa iskussa oleva Capitals ei pettänyt meitä, sillä joukkue nuiji kotikaukalossaan Philadelphia Flyersin 5-0 lukemin ja betsattu Capitalsin kahden maalin voitto tuli helposti kiinni.

Toinen kohde heitettiin Minnesota Wildin hyvään maalijyvään ja finnesota piti kutinsa kunnossa myös vieraskaukalossa, sillä joukkue kaatoi lopulta Chicago Blackhawksin 3-2. Me vinkkasimme Wildille vähintään kolmen maalin ottelua ja se piti paikkansa täydellisesti.

New Jersey Devils sai viime yönä meidän luoton pienen varmistuksen kautta ja joukkue jatkoi hyviä otteitaan kaataen Vancouver Canucksin jatkoajan kautta 2-1 lukemin.

Viime yön viimeinen betsaus lähti St. Louis Bluesin voitolle ML-kohteen kautta. Joukkue nollasi viime ottelussaan San Jose Sharksin 5-0 lukemin ja nyt joukkue haki jatkoaika voiton Anaheim Ducksista, joten Jori Lehterän nuottipaidat alkavat löytää vierettä kohti kevättä.

Eilinen betsipäivä lämmittää, mutta nyt lähdetään uuden kierroksen kimppuun ja tilanne lähtee jälleen nollasta. Me löysimme tulevalta kierrokselta muutaman todella maukaan kertoimen sekä yhden täydellisen ylikertoimen.

Boston Bruins – New York Islanders

Valinta: Brad Marchand 2.42 (tekee yli 0,5 pistettä)

Meidän kierroksemme alkaa Boston Bruinsin ja New York Islandersin välienselvittelystä. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kertaalleen kuluvalla kaudella ja tuossa ottelussa Islanders haki pisteet TD Gardenista maalein 4-2.

Bruins pelasi viimeksi edellispäivänä ja tuossa kotiottelussa joukkue nuiji Philadelphia Flyersin 6-3 lukemin. Kyseisessä ottelussa meidän betsivalintamme Brad Marchand oli hirmuisessa iskussa, sillä mies viimeisteli 2+3 tehot ja kaatoi näin lähes yksinään koko Flyers-ryhmän.

Marchand on viimeisissä kolmessa kotiottelussa tehnyt vähintään sen yhden pisteen ja tuo Coolbetin tarjoama kerroin yhtä pistettä kohden on luokkaa käsittämätön, mutta ei anneta sen haitata vaan napsitaan kohde kotiin.

Los Angeles Kings – Tampa Bay Lightning

Valinta: Kings 2.15

Suomen aikaan 23.00 starttaa mielenkiintoinen kamppailu, kun Los Angeles Kings saa vieraakseen Tampa Bay Lightningin. Vastakkain nimittäin on hyvässä iskussa oleva kotijoukkue ja uskomattoman huonosti vieraissa viihtyvä Lightning.

Kings on nyt kahdessa viimeisessä kotiottelussaan ollut kuningas talossa, sillä joukkue kaatoi ensin St. Louis Bluesin ja seuraavaksi Winnipeg Jets kävi toteamassa Kingsin kotivireen olevan kunnossa.

Kings on iskussa kotikaukalossa ja Lightningin vieraspelaaminen on niin täydellisesti sekaisin, että heikompia hirvittää. Salamaryhmän vierastappioputki on venynyt jo viiden ottelun mittaiseksi ja tuon putken katkaisu Staples Centerissä näyttää ennakkoasetelmien mukaan lähes toivottomalta.

Salamapaidat kärsivät lukuisista kärkipään pelaajien loukkaantumisista ja tuosta syystä tappioita on tullut toinen toisensa perään. Viimeiseen kuuteen otteluun Lightningin on vain kerran poistunut kaukalosta voittajana pois, joten meidän uskomme on täydellisesti Kingsin matkassa.

Muut valinnat:

Capitals ML 2.15

San Jose Sharks – Winnipeg Jets yli 5,5 maalia 2.25

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Tästä Coolbetin bonus haltuun!

Tammikuun korkein kerroin -kisa! Tämä linkki kannattaa todella katsoa!

Aiheeseen liittyvät uutiset