NHL 17.1: Täydelliset overtalkoot!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Tulevana yönä NHL:ssä mennään yhdeksän ottelun kuormalla ja meidän valintamme tulevaan yöhön sisältävät maaleja runsaasti sekä vielä vähän päälle. Overtalkoot on pääsääntöisesti riskisijoitus tasaisessa sarjassa, mutta ensi yönä se kantaa hedelmää.

Iso kierros on jälleen tulevana yönä edessä, sillä yhdeksän ottelua on ohjelmassa. Meidän viime yö oli todellinen pettymys, kun betsit napsuivat enemmän kuoppaan kuin pelitille. Välillä NHL yllättää ja viime yö oli yllätyksiä täynnä ja me astuimme tuohon kuoppaan.

Tulevan yön idea on yksinkertainen. Maaleja, maaleja ja vielä lisää maaleja. Me valitsimme viisi betsiä tulevaan yöhön ja näillä kohteilla järjestetään täydelliset overtalkoot.

Columbus Blue Jackets – Carolina Hurricanes

Valinta: Blue Jackets yli 2,5 maalia 1.80

Kotijoukkue Columbus Blue Jackets on muutaman tappion jälkeen löytänyt jälleen oman pelifilosofiansa ja tuon myötä homma skulaa jälleen kohti uusia seuraennätyksiä.

Blue Jacketsin otteluissa tulee yleensä runsaasti maaleja ja etenkin kotiotteluissa joukkueen maalinteko on ollut kuluvalla kaudella todella hyvällä tasolla. Sinitakit ovat kauden aikana pelanneet 21 ottelua rakkaassa kotihallissaan ja noissa otteluissa joukkue on takonut keskimäärin 3,57 maalia ottelua kohden.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kerran ja tuo ottelu Carolinassa päättyi Hurricanesin 5-3 -voittoon.

Toronto Maple Leafs – Buffalo Sabres

Valinta: Yli 5,5 maalia 1.91

Tässä otteluparissa yhdistyy sellainen potentiaali maalitalkoisiin, että jopa isompi määrä täysosumia saattaisi tulla kysymykseen. Toronto Maple Leafs on alkanut löytää pelaamiseen sellaista varmuutta, että pelaaminen näyttää paremmalta kuin vuosiin.

Joukkue on kuin ajokoiralauma, joka ajaa paikasta kuin paikasta kohti vastustajan maalia, välillä jopa hullunraivollakin. Se ei välttämättä ole se paras mahdollinen tapa, mutta vaahteralehtien osalta tuo tyyli on tuonut tulosta.

Maple Leafsin viisi viimeistä ottelu on päättynyt suuriin maalimääriin. Viimeisessä viidessä joukkueen ottelussa on tehty vähintään kuusi maalia ja osassa runsaasti enemmänkin, joten tämähän sopii meidän overtalkoo yöhön täydellisesti.

Vaahteralehtien otteluissa tulee keskimäärin 5,7 maalia ja yksistään kotiotteluissa maaleja on tullut keskimäärin 5.9 maalia ottelua kohden. Joukkue on kuluvalla kaudella pelannut kotihallissaan 19 ottelua ja noissa otteluissa Maple Leafs on takonut keskimäärin yli kolme maalia jokaista vastustajaa vastaan, joten maaleja tämä ryhmä osaa värkätä.

Maalinteko onnistuu kotihallissa, mutta samalla myös omissa kolisee, sillä 19 kotiottelussa joukkueen päädyssä on kolissut 2.89 maalin keskiarvolla illasta toiseen.

Jos tulee maaleja Maple Leafsin otteluissa niin samaa kertoo Sabresin tarina. Joukkueen otteluissa on kuluvalla kaudella tullut keskimäärin 4.9 maalia, kun kamppailuja on takana 43. Vierasjoukkueena pelatessan Sabresin matseissa tulee 5.2 maalia ottelua kohden ja 22 vierasmatsin aikana Sabres on itse takonut maaleja 2.36 keskiarvolla.

Maalinteko siis onnistuu molemmilta osapuolilta, joten tämä on tulevan kierroksen ehdottomasti paras kohde overtalkoisiin.

Muut valinnat:

Calgary Flames – Florida Panthers yli 5,5 maalia 2.25

Wild yli 2,5 maalia 1.72

Stars yli 2,5 maalia 2.00

 

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Tästä Coolbetin bonus haltuun!

Tammikuun korkein kerroin -kisa! Tämä linkki kannattaa todella katsoa!

Aiheeseen liittyvät uutiset