NHL 17.10: Sénateurs d’Ottawa yllättää!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Viime yön NHL-betsit toivat tuloksen 1/2, joten kelpo suoritus saatiin tehtyä. Tulevana yönä edessä on neljän ottelun kierros ja me lähdemme hakemaan pienimuotoista yllätystä Ottawa Senatorsin matkassa.

NHL-kiekkoa on jälleen luvassa tulevana yönä ja kierroksella pelataan neljä ottelua. Monta mielenkiintoista kamppailua on luvassa ja monia suomalaispelaajia nähdään myös tositoimissa.

New York Rangers pelaa kotonaan San Jose Sharksia vastaan ja tuossa kohtaamisessa Antti Raanta saa torjunta vastuun Rangersin tolppien välissä. Sharksin puolella Joonas Donskoi on tottakai kaukalossa mukana.

Suomalaisten suurin mielenkiinto on todennäkoisesti Winnipegissa, jossa Patrik Laine ja Jets kohtaavat Tuukka Raskin Boston Bruinsin.

Detroit Red Wings – Ottawa Senators

Valinta: Senators 2.23 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Kierroksen mielenkiintoisin kerroin asetelma löytyy tulevana yönä Detroitin suunnalta, jossa Red Wings isännöi Sénateurs d’Ottawa eli Ottawa Senatorsia.

Senators on aloittanut kautensa kahdella voitolla, kun kotikaukalossa kaatui jatkoajan turvin ensin Toronto Maple Leafs ja heti perään Montreal Canadiens. Senaattorit ovat siis näyttäneet kykynsä, mutta samaa ei voi sanoa kotijoukkue Red Wingsistä.

Punasiivet kävivät kauden avauksessa ottamassa kuokkaan Tampa Lightningilta ja kauden toisessa ottelussa kuokkaan tuli Florida Panthersilta. Tilanne tietenkin muuttuu kotihalliin mentäessä, mutta jotenkin Red Wingsin tekeminen ei vakuuttanut millään tasolla kahdessa vierasottelussa.

Meidän mielestä Senatorsilla on kaikki mahdollisuudet jatkaa voittokulkuettaan, mutta otetaan tähän kuitenkin pieni varmistus ja lyödään otteluun Senators ML-kohteen kautta.

Muut valinnat:

Pittsburgh Penguis – Colorado Avalanche Yli 5,5 maalia 1.95

Voita NHL-matka ja tapaa New York Rangersin pelaajia!

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset