NHL 17.12 Flamesin voittoputki poikki?

Viimeisin pääkohde osui, kun Minnesota Wild paukutteli verkkoja kuudesti. Tänään pyritään jatkamaan voittojen polulla.

Dallas Stars – Calgary Flames

Valinta: Yli 5,5 maalia 1.80 (mukaan lukien jatkoaika ja voittolaukauskilpailu)

Sarjataulukon kärkisijalla keikkuva Dallas Stars saa yön kohtaamisessa vieraita, kun hyvässä vireessä oleva Calgary Flames hamuaa jatkoa voittoputkelleen.

Alkukausi on ollut Flamesille haastava, sillä maaleja on saatu kasaan vain 80 ja omassa päässä verkko on heilunut jo 104 kertaa. Nyt tunnelin päässä näyttäsi olevan pieni valopilkku, sillä vierasjoukkue saapuu Dallasiin kuuden ottelun voittoputkessa.

Flames valmentaja Bob Hartley on viime aikoina saanut hyvää tulosta aikaan. Illasta toiseen ratkaisijan asemassa ovat olleet Sean Monahan sekä John Gaudreau. Liukasliikkeinen Gaudreau on tehnyt jo 12 + 20 tehot kuluvan kauden kamppailuissa.

Suomalaisittain tuttu maalivahti Karri Rämö on jakanut vastuuta tasaisesti Jonas Hillerin kanssa ja järjestely on toiminutkin viime aikoina hyvin.

Stars on kuitenkin pelannut tällä kaudella todella hyvää peliä ja on ansaitusti läntisen konferenssin ykköspaikalla. Ratkaisumiehinä löytyy laajalla rintamalla ja näistä tehokkaimmat ovat olleet Tyler Seguin ja Jamie Benn.

Stars on ottelun ehdoton ennakkosuosikki, mutta mielestämme maalien lukumäärä on tähän otteluun varmempi valinta.

Molemmat joukkueet pelaavat todella hyökkäävää puolustuspeliä ja silloin loppulukemat ovat yleensä isompia. Tästä puhuu puolestaan myös tilastot, sillä edelliset viisi kohtaamista Dallasissa ovat kaikki päättyneet vähintään yli 5,5 maaliin.

 

Buffalo Sabres – Anaheim Ducks

Valinta. Sabres maalit yli 2,5 (2.15)

 

New Jersey Devils – Florida Panthers

Jaromir Jagr 3.30 (tekee ainakin yhden maalin)

Aiheeseen liittyvät uutiset