NHL 17.5: Blues vs. Sharks

Viime yön NHL-betsit sulivat kasaan Penguinsin voiton myötä. Tulevana yönä taistellaan jälleen lännen puolella, kun St. Louis Blues ja San Jose Sharks iskevät toistamiseen yhteen. 

Tuleva yö mennään jälleen NHL-kiekon mukana, kun lännen puolella jatkuvat konferenssifinaalit. St. Louis Blues ja San Jose Sharks ottavat toisistaan mittaa ottelusarjan toisessa kohtaamisessa.

Blues vei joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen 2-1 lukemin. Ensimmäinen ottelu oli todella niukkamaalinen kohtaaminen ja tilastoidenkin valossa vaakakuppi olisi saattanut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.

Blues oli kuitenkin kotihallissaan Scottrade Centerissä hyvällä pelipäällä ja ottelun ratkaisu maalin iski suomalaishyökkääjä Jori Lehterä ottelun kolmannen erän puolen välin paikkeilla.

Tuleva ottelu tulee varmasti olemaan tasaista jälleen, joten nyt unohdetaan over-kohteet ja lyödään kylmästi Bluesin voittokulkueen jatkoa. Joukkue pystyi kestämään ensimmäisessä kohtaamisessa kotihallin paineen ja samalla myös joukkue sai tulivoimaisen Sharksin ojennukseen.

Sharks on varmasti opiskellut Bluesin pelaamisen ja joukkue tekee kaikkensa, jotta ottelusarja saataisiin tasoihin. Me kuitenkin uskomme Bluesin hyvää fiilikseen, joka kantaa joukkuetta tulevanakin yönä.

Blues on joukkueena nyt sen pienen askeleen edellä vierailijoita ja tämä pieni askel on henkinen yliote. Blues oli ensimmäisessä ottelussa ajoittain helisemässä Sharksin kanssa, mutta joukkue taisteli antaen kaikkensa voitolle.

Tämä sama taisteluilme saa toivon mukaan jatkoa ja näin Blues tulee huudattamaan täyteen ahdettua kotihalliaan oikeen kunnolla. Bluesin tähtihyökkääjä Vladimir Tarasenko merkittiin niin hyvin ensimmäisessä kohtaamisessa Sharksin toimesta, että hän ei niin sanotusti päässyt irti.

Tämä maalinsylkiä ei kuitenkaan tulevana yönä enää pysy pimennossa ja kun hän astuu parrasvaloihin niin silloin loppulukemat ovat kotijoukkueen ilotulitusta.

Valintamme: Blues -1,5 3.20

 

NHL 17.5

Veikkaushuone 

Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100.

Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

 

Siirry Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset