NHL 18.1: Lehterä on herännyt!

Eilen vedettiin henkeä NHL-maailmasta ja paikattiin haavoja, joita tuli kuoppaan tippumisesta. Tulevana yönä pelataan viiden ottelun kierros ja meidän ideamme yöstä menee näin.

Florida Panthers – Edmonton Oilers

Valinta: Tasapeli 3.55

Florida Panthers teki juuri uuden seuraennätyksen, kun joukkue pelasi 12. tappiotonta ottelua putkeen ja joukkueen pelaaminen näytti siltä, että ketään ei voi pysäyttää tätä lentoa.

Toisin kuitenkin kävi, sillä tällä hetkellä kissapaitojen kone yskii pahemman kerran. Pitkä voittoputki katkesi tammikuun 12.päivä Vancouver Canucksin vieraana ja nyt joukkue tarpoo kolmen ottelun tappioputkessa.

Vierasjoukkue Edmonton Oilers katkaisi neljän ottelun tappioputkensa edellisyönä, kun joukkue pystyi kotonaan kaatamaan Calgary Flamesin voittomaalikilpailun päätteeksi 2-1.

Panthersin ja Oilersin kohtaamisista löytyy mielenkiintoinen tilastofakta, kun pari on kohdannut toisensa BB&T Center -areenalla.

Viimeiset viisi kohtaamista ovat nimittäin päättyneet tasapeliin varsinaisen peliajan jälkeen.

Kuluvalla kaudella joukkueet ovat kohdanneet toisensa kertaalleen. Viikko sitten Edmontonissa pelattu ottelu päättyi Panthersin vierasvoittoon 2-1, joten tuokin ottelu povaa tasaista vääntöä.

Panthers on ottelun ehdoton suosikki, mutta öljymiehet katkaisivat juuri pitkän tappioputkensa, joten koneessa on nyt hyvä liekki päällä ja helpolla Panthers ei tule kotiottelustaan selviämään.

Me luotamme historiankirjoihin ja lyömme lapulle rohkeasti tasapelin todella hyvällä kertoimella.

Muut valinnat:

Arizona Coyotes – Buffalo Sabres

Valinta: Sabres 2.30 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

St. Louis Blues – Pittsburgh Penguins

Valinta: Jori Lehterä 1.85 (tekee ainakin yhden pisteen)

 

TÄSTÄ NHL-betseihin

Aiheeseen liittyvät uutiset